merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Målfokuserad teknisk säljare till Holger Andreasen i Örebro

Har du ett tekniskt intresse och älskar försäljning? Hos Holger Andreasen erbjuds du möjligheten att träffa spännande kunder i hela landet där du med ett produktutbud är nyckeln till deras verksamhet. Vill du fortsätta att utvecklas i din säljroll är detta tjänsten för dig!

OM TJÄNSTEN
Holger Andreasen har över 70 års erfarenhet inom materialanalys, gammadetektering, säkerhet och oförstörande provning. Företaget verkar främst i Sverige men ingår sedan 2008 i den norska och familjeägda Ege-koncernen, delvis bestående av liknade bolag i Norge och Finland.

Kontoret har sin bas i Örebro och sysselsätter idag 15 anställda som alla strävar efter att erbjuda anpassade lösningar med fokus på erfarenhet och innovation. Kunder inom dessa branscher kan vara exempelvis inom flygindustrin, tullverksamhet, kontroll- och säkerhetsbolag. För att säkerställa att Holger Andreasen når ut till både befintliga och nya kunder söker de nu en teknisk säljare som kommer ingå i säljteamet på fem personer.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Holger Andreasen.

ARBETSUPPGIFTER
Som teknisk säljare kommer du att arbeta med införsäljning av utvalda produkter från Holger Andreasens sortiment. Du kommer att bygga relationer med både nya och befintliga kunder där ditt mål är att åka ut och träffa kunden för behovsanalys och lösningsförslag. Då hela Sverige är din arbetsplats ser företaget till att du erbjuds tjänstebil.

Du kommer till exempel att:


* Åka på kundmöten hos både nya och befintliga kunder
* Erbjuda kundanpassade lösningar och utvalda produkter
* Upprätta offertförslag och dokumentera i CRM-system


Tjänsten passar dig som motiveras av att driva in affärer. Du är nyfiken och trivs som bäst i nya miljöer då du tycker om att åka på spännande kundmöten runt om i Sverige. Med din säljbakgrund är du redo att utvecklas vidare inom Holger Andreasen och du erbjuds utbildningar inom produktkunskap. Allt för att du på ett självgående sätt ska nå dina mål.

Stämningen på kontoret är varm och förutom ett härligt gäng kollegor erbjuds du även tjänstebil och friskvårdsbidrag för att underlätta din vardag!

VI SÖKER DIG SOM
Vi söker dig som har en genomförd gymnasieutbildning. Du har en bakgrund inom säljyrket där din erfarenhet är ett komplement till dina personliga egenskaper. Vi värdesätter ditt tekniska intresse och erfarenhet av liknande försäljning är ett stort plus.

Specifikt efterfrågad kompetens:


* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska då inriktningen är den svenska marknaden samt att du har kontakt med engelskspråkiga leverantörer
* B-körkort då du främst tar dig till möten med bil


Som person är du hungrig och målinriktad. Du motiveras av att driva in affärer och ser på marknaden med stor nyfikenhet. Denna tävlingsinsikt bidrar till att du ser dig själv som resultatinriktad och strävar efter att nå företagets mål. Vidare är du relationsskapande då du bygger upp långsiktiga relationer med både nya och befintliga kunder. Du är även strukturerad på så sätt att du ser vikten av att dokumentera i företagets CRM-system för att underlätta arbetet för dig själv och dina kollegor.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Lön: Fast månadslön
* Placering: Örebro, Skvadronvägen
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Holger Andreasens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Holger Andreasen representerar utländska bolag främst inom fyra produktområden; Materialanalys, Oförstörande provning, Gammadetektering och Säkerhet.

”Vi strävar efter att vara en så komplett leverantör som möjligt inom dessa områden samt att erbjuda tillbehör och service på all utrustning vi levererar. För att du som kund ska känna extra trygghet i ert samarbete med oss är vi är certifierade enligt ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015."

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version