merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Junior client support till Marsh

Är du i början av din karriär och på jakt efter nästa utmaning? Är du dessutom en energispridare och drivs av att arbeta i ett företag med stora utvecklingsmöjligheter? Ta chansen att arbeta hos Marsh, en världsledande försäkringsmäklare och riskrådgivare. Välkommen in med din ansökan!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Marsh räkning en Junior Client Support till deras Affinity-team för arbete med försäkringshandläggning. Marsh har idag en medarbetare som flyttar utomlands och söker därför en ny Client Coordinator. Marsh erbjuder sina kunder den bästa möjliga rådgivningen och servicen inom risk och försäkring, oavsett om det är en internationell koncern, en organisation eller ett medelstort svenskt företag. Idag är de ca 58 personer som arbetar inom den svenska verksamheten med kontor i Stockholm, Malmö.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Marshs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Marsh. Marsh intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

ARBETSUPPGIFTER
Som Client Support för Affinity ansvarar du för att koordinera det dagliga arbetet med befintliga kunder samt supportera on-boardingen av nya kunder. Du samordnar kontakt och arbete mellan kunden, försäkringsbolagen och försäkringsförmedlarna.

Arbetsuppgifter
* Löpande kundservice via telefon och e-post
* Löpande administration kring befintliga Affinity-program
* Planering och support i samband med förnyelse, upphandling med mera tillsammans med försäkringsförmedlarna

Tjänsten passar dig som är i startgroparna av din karriär och är nyfiken på försäkringsbranschen inom ett mycket spännande bolag!

VI SÖKER DIG SOM
* Har en eftergymnasial utbildning, gärna universitet, inom juridik eller ekonomi
* Har grundläggande kunskaper i Excel
* Har goda kunskaper i svenska och engelska såväl i tal som i skrift

Kundservice via telefon är en stor del av det dagliga arbetet vilket innebär att du måste känna dig bekväm med att hantera kunder och kundfrågor via telefon.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från arbete inom försäkringsbranschen exempelvis sommarjobb eller extrajobb.

För denna tjänst lägger vi ett stort fokus på din personlighet. Vi söker dig som har en har en utpräglad känsla för kundservice och en ’can-do’ attityd. I vardagen måste du vara strukturerad och organiserad samtidigt som du förväntas kunna vara flexibel och våga ta beslut. Vi ser gärna att du som söker den här tjänsten har en stark ansvarskänsla och vilja att ta ägarskap för bra kundservice och fortsatt utveckling av supporten för Affinity-segmentet.

ÖVRIG INFORMATION

*Start: Början av 2018


* Omfattning: Heltid, 40h/vecka.
* Anställning: Uppdraget är långsiktigt och du kommer att erbjudas en tillsvidareanställning hos Academic Work med en ambition om att bli överrekryterad till Marsh.
* Placering: Klara Norra Kyrkogata 29, Stockholm.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!


Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.


* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här


SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Marsh är världsledande inom försäkringsförmedling och riskhantering, som tillsammans med sina kunder definierar, designar och levererar innovativa branschspecifika lösningar som hjälper dem att skydda sin framtid och expansion. Marsh har cirka 27.000 medarbetare som samarbetar för att ge råd och transaktionella resurser till kunder i över 100 länder.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version