merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Bygglovshandläggare

Skellefteå kommun är inne i en spännande tid. Det planeras, byggs och utvecklas i hög takt mot målet 80 000 invånare år 2030.

Vill du vara med på resan? Bra! För nu söker Samhällsbyggnad en bygglovshandläggare.

ARBETSUPPGIFTER
Som bygglovshandläggare kommer du att ingå i verksamheten bygg som består av 16 medarbetare: administratörer, bygglovskoordinatorer, bygglovshandläggare, byggnadsinspektörer och energi- och klimatrådgivare.

Du kommer att ingå i ett team med sex andra handläggare som diskuterar och delar kunskap och erfarenhet med varandra, för en effektiv och enhetlig tillämpning av främst plan- och bygglagen. Du kommer även att arbeta nära våra byggnadsinspektörer och andra verksamheter när det gäller till exempel planerings- och miljöfrågor. Vill du ha utveckling och variation på arbetet? Bra!

Rollen som bygglovshandläggare innebär flera delar:
- Handläggning av olika typer av ärenden såsom bygglov, förhandbesked och strandskyddsdispenser.
- Många kontakter med byggherrar, företag och kontrollansvariga, liksom med politiker och allmänheten.
- Att besöka, dokumentera och sammanställa tillsynsärenden som sedan hanteras i team. Vi har ett väl upparbetat arbetssätt när det gäller tillsyn och en beslutad tillsynsplan att arbeta efter.

Är du intresserad av att vara uppdaterad i gällande lagstiftning och praxis? Är du intresserad av att hjälpa till att driva vårt bygglovs- och tillsynsarbete framåt? Perfekt! Då kommer du att trivas hos oss.

KVALIFIKATIONER
Du har en eftergymnasial utbildning med inriktning mot samhällsbyggande eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi ser gärna att du har god kännedom om plan- och bygglagstiftningen och förståelse för hur det är att arbeta på en myndighet.

Vi söker dig som är engagerad och har känsla för god service. Du är tydlig i din kommunikation och har ett professionellt bemötande. För tjänsten behöver du ha B-körkort. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation.

Vi gillar att ha kul på jobbet och letar efter dig som kan komplettera vår arbetsgrupp och bidra till den goda stämningen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

I Skellefteå kommun eftersträvar vi mångfald. Vi ser det som en tillgång om du är flerspråkig, kan teckenspråk eller har andra kulturella kompetenser som berikar vår verksamhet.

ÖVRIGT
På samhällsbyggnad tänker vi kretslopp, framtid och människor. Vi erbjuder kommunal service av hög klass, för våra kommuninvånare och det lokala näringslivet. Med teknik av god kvalitet och mångfald, både sett till verksamhetsområden, personal och teknisk utveckling, gör vi ett växande Skellefteå möjligt. Vår kunskap finns inom områdena miljö, gator, parker, räddningstjänst, sotning, fysisk planering, hamn, service samt vatten och avfall.

Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version