merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Administrativ assistent till Munkagårdsgymnasiet, Tvååker

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.


Munkagårdsgymnasiet är en liten, familjär gymnasieskola med cirka 275 elever som studerar på vårt Naturbruksprogram, med fyra inriktningar: djur, lantbruk, skog och trädgård . Till skolan finns det ett internat som ligger cirka 1 km från skolan. Vi är cirka 100 personal, förutom lärare är det elevhälsa, ungdomscoacher och driftspersonal som sköter om våra djur och anläggningar.

ARBETSUPPGIFTER
I tjänsten ingår arbetsuppgifter såsom elevregistrering, betygshantering, CSN rapportering, diarieföring, busskortshantering, posthantering, telefon och vissa personaldelar.


KVALIFIKATIONER
Du som söker har god datorvana och gärna erfarenheter från likvärdiga arbetsuppgifter.Har du tidigare kännedom om Extens elevregistrering ser vi det som meriterande.

Du bör kunna ha många bollar i luften samtidigt utan att det blir alltför stressande, ha ett trevligt bemötande i telefon och vid besök. Du kommer att vara en form av " spindeln i nätet" dit många, både personal och elever, kommer att komma med många frågor. Du bör vara noggrann, strukturerad, kunna prioritera arbetsuppgifter och gärna göra detta med ett leende på läpparna.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version