merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Bemanningsansvarig vård och omsorg

Om tjänsten
Vill du vara med från början och starta upp och implementera ett nytt ben i Arena Personal - Vård och omsorg? Du kommer dagligen att jobba med bemanning, rekrytering och relationsbyggande försäljning.

Syftet är att lägga grunden för företagets nätverk inom vård och omsorg och se till att aktuella konsulter får nya bemanningsuppdrag inom tjänsten. Du kommer att bygga upp ditt eget nätverk av konsulter. Samtidigt kommer du att kontakta vårdgivare, bestående av landsting och privat sektor för att se över behovet av vård- och omsorgspersonal.
I rollen som bemanningsansvarig är du länken mellan konsult och uppdrag och ansvarig för att boka ut konsulter till aktuella uppdrag. Rollen är bred och du arbetar med både försäljning och rekrytering.


Din profil
Vi tror att du har:
Erfarenhet och god kunskap om bemanning, rekrytering och schemaläggning
Erfarenhet av försäljning och nykunds bearbetning
Erfarenhet från vård och omsorg
Du är driven, målinriktad, fokuserad har ett ekonomiskt sinne och har en förmåga att se helheten
Du har goda kunskaper i officepaketet


Vi erbjuder
Ett uppdrag med variation i dina arbetsuppgifter
Personlig och yrkesmässig utveckling
Passionerade och engagerade kollegor
Ett uppdrag med frihet under ansvar
Ett arbete med många kontakter både internt och externtOm verksamheten
Arena Personal ingår i Arenakoncernen. I koncernen ingår bolagen Arbetslivsresurs, Arena Personal, Impact och World Class som tillsammans erbjuder långsiktiga och hållbara lösningar för organisationer, företag och medarbetare. Koncernen tillhandahåller ett komplett tjänsteutbud inom Bemanning & rekrytering, Hälsa & rehabilitering samt Karriär & omställning.

Vi finns heltäckande runt om i landet. I Stockholm sitter vi centralt på Fleminggatan tillsammans med övriga kollegor i Koncernen. Vi har gemensamma värderingar inom alla bolagen kring engagemang och professionalitet som ger en bra grund för samarbete.


Ansökan

Du rapporterar till Anne Buckard Affärsområdeschef Arenakoncernen. För frågor om tjänsten kontakta Susanne Parszyk 073-9179227.
Vi ser fram emot din ansökan snarast!

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version