merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Business Controller till stort internationellt företag

Business Controller till stort internationellt företag
Har du ett starkt intresse för att sköta bokslut, hantera redovisningsfrågor och faktureringar? Har du en högskoleexamen inom ekonomi och arbetat minst 2 år med likande arbetsuppgifter? Då är det dig vi söker! Skicka gärna in din ansökan redan idag!

Omfattning: Heltid, start 18 december och fram till 11 juni. Eventuell möjlighet till förlängning.

Arbetsbeskrivning:

Som Business Controller kommer du att;

• hantera redovisningsfrågor, månatlig avstämning av resultaträkning och avsättningar, hantera anläggningsregister och faktureringar.
• sköta bokslut och rapportering månatligen, prognoser 4 ggr/år, projektuppföljning, aktivering av projekt i annläggningsregister, kvartalsvisa faktureringar, masterdata hantering och hantera investeringscase.
Här kommer du att arbeta på ett välkänt stort internationellt företag med gott rykte. Arbetsplatsen ligger ca 5 km utanför Eskilstuna. Goda kommunikationer med kollektivtrafik finns. Du tillhör ett regioncontrollerteam på 5 st personer som är spridda över Sverige. Arbetet är självständigt men gruppen stöttar varandra då de inte sitter på samma ort. Funktionell chef finns i Eskilstuna.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som;

• har minst 2 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
• högskoleexamen inom ekonomi.
• goda kunskaper i svenska men framförallt i engelska då det är konferenspråket.
Meriterande om du har goda kunskaper i SAP och Excel och har mer än 3 års erfarenhet inom området.

Som personen är du noggrann, tycker om siffror och analys och gillar ordning och reda. Är utåtriktad och gillar samarbete med andra och kan kommunicera bra.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:
Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: 2018-01-07, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Anna Tuvin | anna.tuvin@randstad.se [ mailto:anna.tuvin@randstad.se ] |

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version