merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Enhetschef/Handläggare för biståndsenhet i samverkan

Dals-Eds kommun belägen i det natursköna Dalsland, "Ett Sverige i miniatyr", har cirka 5000 invånare, varav 3000 i tätorten Ed. Vi vill vara en attraktiv arbetsgivare som syns i omvärlden och erbjuder utveckling av såväl individ som organisation. Vi värdesätter tillit, trygghet och omtanke. Vår förmåga att skapa trivsel och vara en flexibel organisation avgör hur vi kommer att lyckas i framtiden. Vi erbjuder en väl fungerande service med bra kommunikationer till exempelvis Oslo och Göteborg. För mer information om kommunen, gå in på www.dalsed.se.

ARBETSUPPGIFTER:
Uppdraget som enhetschef innebär att starta upp och leda processen för ökad samverkan mellan kommunerna gällande bistånds- och avgiftshandläggning. Slutmålet är att verksamheten bedrivs i samverkan på ett effektivt sätt till nytta för medborgare, personal och ekonomi i båda kommunerna.

Du ska fortlöpande bedriva förbättrings- och utvecklingsarbete utifrån ekonomiska förutsättningar och politiska målformuleringar. Uppdraget innefattar verksamhets-, budget-, personal-, och arbetsmiljöuppgiftsansvar. Som ledare för verksamheten är ditt primära uppdrag att successivt verka för att det blir en gemensam enhet och att ge stöd och vägledning till medarbetarna.

Du har personalansvar för ca 7 st medarbetare, i nuläget fördelat på 2 st medarbetare i Dals-Ed och 5 st medarbetare i Bengtsfors.

Du kommer att ha ansvar för viss handläggning som beslutas i överenskommelse med enhetens styrgrupp.

KVALIFIKATIONER:
Vi söker en ledare med god kommunikativ förmåga med ett lösningsfokuserat förhållningssätt, med erfarenhet av biståndshandläggning inom det sociala området.. Du har genomgått högskolans sociala omsorgsprogram, socialpedagogprogram eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig. Du har mångårig erfarenhet av arbetsledning och budgetansvar och är väl förtrogen med de lagar och avtal som styr verksamheten. Du har lätt för att samarbeta och tillvarata andras kompetens och idéer och har en väl utvecklad förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Dokumentationsprogrammet Procapita ingår i tjänsten varvid erfarenhet av systemet är meriterande.

Du leder verksamheten med stort engagemang, förmår att entusiasmera och kan vara en närvarande chef men ändå ha ett strategiskt och övergripande perspektiv. För dig är det viktigt att ligga steget före och målmedvetet leda utvecklingen. Du vet att ett gott skratt förgyller arbetsdagen och du trivs med att både ge och ta emot beröm och uppmuntran. Vi ser också att du har erfarenhet av förändringsarbete samt erfarenhet av/intresse för uppföljning och analys av verksamhet.
Körkort är ett krav.

Tjänsten kan på sikt innebära att vara chef i beredskap för fler verksamheter
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och goda ledaregenskaper.

ANSTÄLLNINGSVILLKOR:
- Tillsvidareanställning
- Heltid
- Tillträde fr o m 2018-04-01, eller enligt överenskommelse

Vi tillämpar löpande urval.

UPPLYSNINGAR:
Förvaltningschef Dals-Ed, Tommy Almström
tel 0534-19032 tommy.amstrom@dalsed.se

Fackliga företrädare nås via kommunens växel 0534-19000

ANSÖKAN:
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen ber vi dig skicka in din ansökan tillsammans med meritförteckning och betygskopior digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Du ansöker via länken *Ansök Här* senast 2018-01-08
Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version