merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Marknadsförare till Löftadalens Folkhögskola

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Inom Kultur i Halland bedrivs såväl kulturpolitiskt strategiskt arbete som operativ främjande-, produktions- och arrangörsverksamhet. Kultur i Hallands utvecklingsområden är: dans, film, konst, musik, litteratur, regionbibliotek och slöjd. Vi arbetar också övergripande med kultur för barn och unga, fria kulturaktörer samt med kulturella och kreativa sektorn

På Löftadalens folkhögskola låter vi människor utvecklas till den de vill bli! Med en mängd olika kreativa utbildningar och deltagare från världens alla hörn är Löftadalens folkhögskola ett kulturellt centrum. Vi erbjuder spännande utbildningar, internatboende och god mat, allt med en fantastisk havsutsikt. Vi ger insikt genom utsikt!

Nu vill vi förbättra vår marknadsföring och söker därför en driven marknadsförare med både operativ och strategisk kompetens.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en marknadsförare med fingertoppskänsla som ska ansvara för både vår externa och interna kommunikation. Vi vill att du har god förmåga att tänka strategiskt kring hur kommunikation ska planeras men ändå inte är rädd för att hugga i och arbeta operativt. Exempel på operativa arbetsuppgifter är att samla in information, ta bilder, göra enklare filmer, skriva och redigera texter av olika slag för både tryck och webb. Du kommer även ta fram och presentera kampanjer, sköta design och annonsering i sociala medier, delta i mässor och skriva pressmeddelanden. Du får övergripande ansvar för Löftadalens folkhögskolas webbplats som ligger på Episerver.

Tilltalas du av att arbeta praktiskt med marknadsföring så erbjuder vi en position där du får stort förtroende och spelrum att utveckla och utvecklas. På Löftadalens folkhögskola får du arbeta från ax till limpa, från idé till färdigt material och genomförande. Därför behöver du vara intresserad av att arbeta med marknadsföringens alla delar.

Du blir en drivande del av Löftadalens folkhögskolas strategiska marknadsföringsgrupp med representation från de olika verksamheterna. Till stöd har du Skol- och kulturförvaltningens marknadsavdelning i Region Halland. Löpande uppföljning, analys och utveckling blir också en del av dina uppgifter samt förvaltning och utveckling av vårt kundregister.

Marknadsföringsarbetet motsvarar 60 % av tjänsten. Tjänsten kan kombineras med administrativa uppdrag eller undervisning upp till 100 % beroende på dina önskemål.


KVALIFIKATIONER
Vi tror att du är nyfiken och villig att ta i när det behövs. Du har en högskoleutbildning, antagligen inom media och kommunikation, digital design eller systemvetenskap. Du har arbetat i något CMS, kanske EpiServer eller Wordpress. Det är meriterande om du kan redigera film, har erfarenhet av kommunikationsanpassning till mobila enheter, bloggar och sociala medier. Har du erfarenhet av kundregister så är det ett plus i kanten.

Kanske har du en bakgrund inom föreningslivet och en förståelse för en organisation som drivs av andra värden än rent ekonomiska. Viktigast är ändå att du har en vilja att förändra och förbättra, tänka stort och praktiskt förvandla vår verklighet till marknadsföringsguld.

Välkommen att bli en del av vår gemenskap!

ÖVRIGT
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version