merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Oblygt säljteam söker förbaskat skön kollega med licens att övertyga.

Lite om dig
Flexibel, prestigelös och blablabla, jo det är säkert bra egenskaper, men vi tycker det är viktigare att du har en skön personlighet. Att du gillar människor och entusiastiskt delar allt från roliga anekdoter till hembakat. Att du drivs av suget du får i magen när du lyckats stänga en bra affär. Att du längtar efter säljstatistiken varje fredag för att se ditt namn i topp. Att du inspireras av framgång och hela tiden vill utvecklas. Om du dessutom är en bra lyssnare kommer du gå långt.

Humor inget hinder
Visste du att du i snitt spenderar 47 år av ditt liv på jobbet? 47 år, det utgör 97 760 arbetstimmar, vilket motsvarar en hel del mer än du till exempel kommer se dina egna barn. Lugn, vi tar väl hand om dig och ser till att du har kul på jobbet.

Lite om oss
Vi gillar sport, fredagsmys och korta skogspromenader. Nej, skämt åsido, vi är ett smått fantastiskt gäng som ser försäljning som en ädel konstform. Enligt andra avdelningar i huset är vi lite väl tävlingsinriktade, typ vem blir först till kaffemaskinen, men annars tycker vi att vi är hyfsat trevliga. Här vinner du inget om du står i hörnet och gömmer dig.

Just det, lite om tjänsten också
Har du bestämt dig för att satsa på försäljning börjar din resa mot stjärnorna här. Erfarenhet från branschen är en fördel, dock kommer du långt med rätt inställning. Om du inte är höjdrädd har du möjligheten att klättra hur högt som helst. Våra toppsäljares försäljningsgrafer måste ritas i taket för att få plats och fortsätter mot hissen upp till nästa våning. Hos oss är det bara ditt eget driv som sätter gränserna.

Tjänsten kräver körkort.

PS. Bra om du gillar pingis, vår förra champion har stukat handen.

Följ oss gärna på Instagram: @lifeatofficemanagement

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version