merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Junior administratör sökes till eljätte

Poolia söker efter en junior administratör till ett välkänt energibolag i Solna. Detta är en roll för dig som har arbetat i en administrativ och serviceinriktad roll tidigare. För att bli framgångsrik i rollen har du med fördel arbetat inom energibranschen tidigare och har god vana att hantera datasystem. Uppdraget beräknas starta i mitten av december och pågå till juni, med möjlighet för förlängning. Du kommer att vara anställd hos Poolia och uthyrd som konsult till vår kund på heltid. Låter det som ett uppdrag för dig? Varmt välkommen med din ansökan!

Kort om rollen
Som administratör kommer du att arbeta med mätvärdeshantering inom eldistribution. Det kommer innebära administrativa uppgifter såsom korrigering av mätvärden, uppdatering av mätspecifikdata i system och estimering av mätvärden. Du kommer att arbeta i ett flertal system och använda Excel som stödverktyg.

Utbildning/Erfarenhet
Vi söker dig som har en avslutad gymnasial utbildning, gärna med inriktning inom teknik, el, data, ekonomi eller administration. Du har tidigare arbetat med administrativa uppgifter som krävt stor noggrannhet. Vi ser att du har arbetat i datasystem tidigare och har god vana att hantera flera system parallellt. Du har även använt dig av Excel och behärskar grundfunktionerna väl. Som person har du gott ordningssinne, du är noggrann, analytisk och ansvarsfull. Du har vidare en god samarbetsförmåga och en servicesinnad inställning.
Förmåner
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Om Poolia
Liksom du är vi på Poolia specialister inom Administrativa tjänster, många av oss med egen erfarenhet av att arbeta i dessa roller. Vi är nämligen övertygade om att en av hörnstenarna för att göra ett riktigt bra arbete är engagemang och intresse för sitt område. Våra kunder återfinns inom bland annat små och stora företag, organisationer och myndigheter. Vi har erfarenhet av tillsättningar till både privat och offentlig sektor.

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version