merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Brandman, Räddningstjänsten (sommarvikariat)

Välkommen att vara med och utveckla individen, verksamheten och samhället!

Räddningstjänsten är en enhet i Teknik- och servicekontoret. Totalt finns 27 heltidsanställda och runt 50 RIB-anställda inom enheten. Det finns brandstationer i Strängnäs, Mariefred och Åkers Styckebruk. De aktuella tjänsterna är placerade i Strängnäs.

Räddningstjänsten ansvarar för kommunal räddningstjänst och förebyggande skydd mot olyckor. Målet är säkerhet och trygghet för alla i Strängnäs kommun. Med information, utbildning och tillsyn minskas risken för att olyckor ska uppstå och genom räddningsinsatser lindras konsekvenserna när olyckan trots allt inträffar.

ARBETSUPPGIFTER
Brandman heltid, sommarvikariat: skift dag/natt i fyraveckorsschema (42 tim/vecka). Antalet pass under sommaren och utlägget av passen kan variera mellan tjänsterna.
För brandman heltid förekommande arbetsuppgifter som exempelvis information, utryckning, övning, materielvård, stationstjänst och fysisk träning.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som

• har brandmannautbildning, lägst räddningsinsats eller brandman deltid
• har C-körkort
• har god simkunnighet och god fysik
• är en lagspelare och bidrar med en positiv attityd
• är pålitlig, lyhörd och hjälpsam
• kan bidra till en god arbetsmiljö.

Det är meriterande med utbildning i skydd mot olyckor (SMO) och/eller utbildad brandman heltid 15v.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vi vill att du delar kommunens värdegrund, utveckling, respekt, öppenhet och tydlighet.

ÖVRIGT
Vi ber dig som sökande att ansvara för dokumentation av din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen och innebär att vi är skyldiga att lämna ut ansökningshandlingar som begärs av allmänheten och massmedia.

Strängnäs kommun har gjort mediaval för denna rekrytering och undanber därför bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version