merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Servicehandläggare, Borås

Skatteverket, Försäkringskassan och Pensionsmyndigheten har gemensamma servicekontor.

Servicekontorens syfte är att erbjuda samhällsservice och information till privatpersoner och företag.

Myndigheternas samarbete ger dig som servicehandläggare ett helhetsperspektiv i din kontakt med medborgare och företagare.

Dina arbetsuppgifter som servicehandläggare innebär att ge snabb och professionell service och information till privatpersoner och företag genom att svara på frågor.

Du ger service och information på uppdrag av de tre samverkansmyndigheterna, i en öppen miljö, vilket ställer höga krav på din förmåga att ta in information och hålla dig uppdaterad inför det personliga mötet. Det är viktigt att du har en öppen, lyssnande och förklarande attityd och lätt att kommunicera i tal och skrift. Eftersom du arbetar nära kunderna måste du känna dig bekväm i det direkta mötet med individer med olika bakgrund i samhället.

På servicekontoret i Borås är vi cirka 10 medarbetare och tillhör Servicekontorsenhet södra. Vid behov kommer du även att arbeta på andra servicekontor i närområdet.

Vi erbjuder dig en arbetsplatsmed samhällsviktiga, intressanta och utvecklande arbetsuppgiftersom är till nytta för medborgare och företagmed öppenhet, respekt, gott bemötande och mångfaldsom stimulerar till kreativitet, lärande och utvecklingmed en god balans mellan arbete och fritid.Vi söker dig som  har en högskoleutbildning om minst 120p/180hp inom ekonomi, juridik beteendevetenskap eller statsvetenskap, eller väl dokumenterad förmåga att inhämta och använda teoretiska kunskaper i arbetetHar arbetat minst två år i ett serviceyrke inom de senaste fem åren där du har fått besvara frågor vid besök eller via telefonhar goda kunskaper i informationssökning och digitala medierhar mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift


• har goda kunskaper i engelska i tal

bemöter andra väl och har god servicekänslahar mycket god kommunikativ förmågahar god förmåga att hantera flera kunder parallellt och arbeta i ett högt tempoär flexibelser helheter, är utvecklingsorienterad och tänker nyttstödjer och samverkar.Det är meriterande om du har erfarenhet av att ge komplex information vid personliga möten från myndigheter och stora företag.

Du ska också uppfylla kriterierna i Skatteverkets medarbetarpolicy.

När vi anställer lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och förmågor. 

Anställningen är tillsvidare. Vi kan tillämpa provanställning i sex månader

Välkommen med din ansökan till oss!

Vill du veta mer om Skatteverkets rekryteringsprocess?

Skatteverket använder det statliga ramavtalet för annonsförmedling. Inom detta väljer vi vilka kanaler vi ska använda för att nå intresserade med vår annonsering. Vi undanber oss därför vänligen samtal från annonsförmedlare eller -försäljare.

Har du frågor om arbetsuppgifterna kan du ringa sektionschef Anette Dahl på telefon 010-5799674. Om du har frågor om rekryteringsprocessen kan du ringa hr-konsult Daniel Palm på telefon 010 – 575 00 11. Kontaktpersoner i fackliga frågor för ST Lena Berntson, telefon 010-577 91 61 och för Saco Per-Olof Karlsson, telefon 010-576 82 42

Vi vill ha din ansökan med CV märkt med diarienummer 203 480328-17 senast den 26 december 2017. Bifoga inga betygskopior eller liknande till din ansökan, utan ta istället med dem till en eventuell intervju.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version