merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Vårdenhetschef, Ögonkliniken

Ögonkliniken i Östergötland är en del av Sinnescentrum och har verksamhet bland annat i Linköping och Norrköping. Det finns även en öppenvårdsmottagning i Motala samt syncentralen i Linköping. Kliniken bedriver länssjukvård till cirka 500 000 invånare i Östergötland, och högspecialiserad vård till patienter från Jönköping, Kalmar och Östergötlands län. I stort sett alla typer av ögonsjukdomar diagnostiseras och behandlas vid kliniken. Kliniken bedriver så väl öppenvård som slutenvård och består av mottagning, operationsavdelning, vårdavdelning samt syncentral. På kliniken arbetar vi kontinuerligt med förbättringsarbeten.

Vill du vara med och tillsammans med oss skapa framtidens bästa ögonsjukvård?

Ögonkliniken söker 2 vårdenhetschefer till enheten i Linköping.

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som ser utmaningar och möjligheter att vara med och påverka samt vidareutveckla verksamheten på kliniken. Du ingår i klinikens ledningsgrupp där strategiska mål för kliniken formuleras och gemensamma beslut fattas. I uppdraget ingår att, i ett parledarskap, leda och organisera sekretariatets, operationsavdelningens, mottagningens och avdelningens medarbetare där ditt vårdenhetschefuppdrag innefattar verksamhets-, ekonomi-, personal och arbetsmiljöansvar samt ansvar för att kliniken bedriver kvalitetsarbete och avvikelsehantering. Inom kliniken har vi ett tydligt sidledsansvar mellan klinikens alla enheter. På kliniken arbetar cirka 160 personer och du kommer vara närmast ansvarig chef för ungefär 40 av dem. Din närmsta chef är verksamhetschefen.

Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som har relevant högskoleexamen har erfarenhet av sjukvård, gärna erfarenhet eller kunskap inom ögonsjukvård. Ledarutbildning och /eller ledarerfarenhet är meriterande.

Personliga egenskaper
Som person är du trygg, stabil och har god ledarskapsförmåga, vilket för oss innebär att kunna ge och ta feedback, motivera samt skapa engagemang och delaktighet för att tillsammans med dina medarbetare uppnå verksamhetens mål. Du har också ett positivt och professionellt förhållningssätt i ditt arbete där mötet med våra patienter är i fokus. Du har även lätt för att samarbeta med andra både inom och utanför organisationen. Det är verksamhetens bästa du ser till när du fattar beslut och du visar ett gott omdöme vid uttalande och agerande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställning och information
Uppdraget som vårdenhetschef är ett tidsbegränsat chefsförordnande med en tillsvidareanställning i grundprofessionen. Tillträde enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Tillförordnad verksamhetschef Thomas Åhlander, 010-103 94 12, thomas.ahlander@regionostergotland.se
 
Facklig företrädare för Vårdförbundet, Sofie Bjertoft Andersson sofie.bjertoft.andersson@regionostergotland.se
Facklig företrädare för Läkarförbundet, Thu Ba Wihlmark, Tbu.Ba.Wihlmark@regionostergotland.se
Facklig företrädare för Vision, Linda Larsson linda.larsson@regionostergotland.se

Ansökan
Sista ansökningsdag är 31 december 2017. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.
 Om du behöver teknisk support kontakta MTIT-akuten på 010-103 30 00 under kontorstid.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version