merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Planerare & administratör för nattpatrull & trygghetslarm

Lundby är en snabbt växande stadsdel. Här byggs mycket nytt och stadsdelen får en allt tydligare citykaraktär. Våra drygt 51 000 invånare har oftast bara några minuter in till centrala Göteborg tack vare utmärkta kommunikationer. Förvaltningens 2 800 medarbetare arbetar tillsammans för att möta invånarnas behov av service. Vårt mål är att skapa en sammanhållen stadsdel, där människor har goda och rättvisa levnadsvillkor och upplever delaktighet.

ARBETSUPPGIFTER
Lundbys nattpatrull är en arbetsgrupp i hemtjänsten som för närvarande består av 19 personer. Varje natt arbetar några av dessa och kör i bil hem till de omsorgstagare som har beviljad hemtjänst natt. Vi besvarar även oplanerade larm och utför hälso & sjukvårdsuppgifter på delegering av Hemsjukvård.
Hemtjänsten i Göteborg genomgår just nu ett genomförande av Attraktiv Hemtjänst och under 2018 införs även LOV.
Under våren 2018 planeras det att startas en larmorganisation i stadsdelen, denna enhet kommer att ingå i uppdraget som planerare. Idag innebär det att planeraren hämtar/lämnar nycklar vid larminstallationer, skriver kvittenser, har kontakt med anhöriga och brukare etc.
Planerarens roll är också att hantera de dagliga frågor som rör den operativa verksamheten, så som att bemanna vid sjukfrånvaro, ta emot och fördela nya uppdrag i treserva och Plugo, och aktivt arbeta med schemaplanering på enheten.

Ditt huvudsakliga uppdrag är att vara enhetschefens förlängda arm i verksamheten vilket innebär: beställa vikarier vid frånvaro, ta emot och fördela nya uppdrag i treserva och planera i companion och Plugo, hämta och lämna nycklar vid nya trygghetslarmsuppdrag, jobba i Multiacess, tillstyrka/avslå poster i personec, ha daglig kontakt med handläggare, hemsjukvård, anhöriga och omsorgstagare.

Arbetet innebär att du arbetar ensam och rör dig över hela stadsdelen Lundby.
Du ingår i ett nätverk tillsammans med övriga planerare i stadsdelen som träffas några gånger per termin.
Tjänsten innehåller kvällstjänstgöring varje vecka och i särskilda fall nattpass.


KVALIFIKATIONER
Du har dokumenterad, lång erfarenhet av hemtjänst och av de system vi arbetar i inom äldreomsorgen i GBG. Du behöver hantera dessa system väl.

Eftersom arbetet innebär att du möter mycket människor i tjänsten så ser vi att du är positiv, kommunikativ, initiativrik och bra på att lösa oförutsedda händelser. Du har ett gott bemötande mot alla du möter och gillar att ”¬ha många bollar i luften”.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav.

ÖVRIGT
Friskvård är viktigt för oss. Vi har rökfri arbetstid och alla anställda har tillgång till ett brett utbud av tränings- och kulturaktiviteter.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringsystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Göteborgs Stad har upphandlade avtal.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version