merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Utskicksadministratör till pensionsbolag i City

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker vi dig som har intresse för administration och ekonomi och som är redo för en ny utmaning! Vår kund är ett pensionsbolag i centrala Stockholm och till gruppen Kundmöte och Utskick söker man nu en analytisk utskicksadministratör.

Då en stor del av bolagets kommunikation med kunder sker via brev och mail är utskick en stor del av kundmötet. I rollen som utskicksadministratör kommer dina arbetsuppgifter att innefatta:

• Prognostisering av kommande utskick (volym/kostnad)
• Ekonomisk uppföljning
• Kontering av fakturor
• Löpande administration.

Vem söker vi?
Vi söker dig som erfarenhet från administrativt arbete och som tycker om och har lätt för att arbeta med siffror. Du har god systemvana och har tidigare arbetat med att föreslå system- och strukturfördänringar för att effektivisera processer. Vidare har du arbetat med kontering av fakturor och ekonomisk uppföljning. Det viktigaste för att passa i rollen är att du drivs av att arbeta med såväl ekonomi som administartion.

Du erbjuds
Detta är ett konsultuppdrag med start omgående som sträcker sig till 2018-12-31 med goda chanser till anställning hos kund. Du kommer att vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning, men arbeta ute hos vår kund. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Frida Gylner på frida.gylner@jurek.se. Ansök på www.jurek.se

Om företaget
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version