merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Rektor till Gamla Uppsala skola

Gamla Uppsala skola

Välkommen till Uppsala kommun! Hos oss får du 13000 kollegor inom 200 olika yrken. Varje dag jobbar vi för Uppsalas kommuninvånare: Vi lär barn att läsa, vårdar äldre, sopar gatorna, planerar fler bostäder och mycket mer. Kom och jobba med oss och få en hel kommun att fungera. Du är med och skapar ett mer rättvist och jämställt Uppsala för alla, oavsett behov och bakgrund. Det du gör på jobbet gör skillnad för någon annan.

Gamla Uppsala skola är en attraktiv och välskött skola belägen i Uppsalas norra stadsdelar. Verksamheten omfattar en grundskola F-5 för ca 300 elever, förberedelseklassverksamhet för nyanlända, samt fritidshem. Här finns en väl inarbetad personalgrupp med hög kompetens. Skolan har goda resultat och ekonomi i balans.

Gamla Uppsala skola är en skola som ligger på gränsen mellan stad och landsbygd och i närheten av Gamla Uppsala fornminnesområde. Det finns goda förbindelser med buss in till Uppsala centrum och bra cykelvägar som gör att många i området idag väljer att cykla.

Nu söker vi en kunnig och engagerad rektor som har förmågan att föra skolans utvecklingsarbete vidare framåt!

Läs mer om skolan på www.gamlauppsala.uppsala.seArbetsuppgifter
Som rektor leder du den pedagogiska verksamheten och har fullt ledningsansvar för personal, ekonomi, elevhälsa och arbetsmiljöfrågor. Du driver skolans systematiska kvalitetsarbete gällande kunskapsresultat och kunskapsutveckling tillsammans med medarbetare och rektorskollegor med fokus på att alla elever utmanas i sitt lärande.

Som chef i Uppsala kommun har du stöd från kommunledningskontorets stab när det gäller bland annat ekonomi, HR, kommunikation, arbetsmiljö/rehabilitering och IT. Vi erbjuder löpande kompetensutveckling för att utveckla ett långsiktigt, hållbart och kvalitetssäkrat ledarskap.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskoleutbildning och erfarenhet inom hela eller delar av det pedagogiska område som är relevant för den verksamhet tjänsten avser. Skolledarutbildning/rektorsutbildning är meriterande.

Du har erfarenhet som rektor, biträdande rektor eller annat lednings- och utvecklingsarbete som bedöms som relevant för tjänsten. Du är kunnig och uppdaterad på skolans styrdokument och förankrar ditt arbete genom dessa. Du har också kunskap och erfarenhet av systematiskt arbetsmiljöarbete.

Som ledare tar du ansvar och driver ditt arbete framåt för att nå resultat samt förstår ekonomiska samband och de faktorer som leder till en verksamhet med ekonomi i balans. Du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete samt skapar goda strukturer för hållbar utveckling och får medarbetarna med dig i skolans utvecklingsarbete. Vidare är du en kommunikativ person som har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten kontakta Ingela Pettersson, Skolområdeschef kommunal grundskola, 018-727 54 84. För frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Linda Agerberg, HR-specialist, 018-727 50 53.

Fackliga företrädare:
Johanna Wallin Sveriges Skolledarförbund 018-727 63 21
Katarina Reineck Lärarnas Riksförbund 018-727 24 75
Louise Plobeck Lärarförbundet 018-727 24 52
Michael Walldén Vision 018-727 24 38
Maria Persson SACO-rådet 018-727 24 24
Kommunal 010-442 88 16


I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd.
Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version