merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Avropare/Operativ inköpare till MatHem.se

www.mathem.se - din matbutik på nätet.

Om företaget

MatHem.se är det ledande e-handelsföretaget inom dagligvaruhandeln och erbjuder matleverans hem till dörren den tid och dag kunden önskar. MatHem.se kombinerar en komplett livsmedelsbutik på nätet med recept och abonnemang på färdiga matkassar. Företaget finns i dag i Stockholm, Uppsala, Södertälje, Göteborg, Malmö, Lund och Helsingborg med omnejd. Idag är MatHem.se Sveriges ledande aktör inom lösplockad mat på nätet.

Om tjänsten

Vår inköpsavdelning består av avropare/operativa inköpare som sköter den komplexa uppgiften att köpa in ca 15 000 olika artiklar till våra tre lager i Sverige. Uppgiften är avancerad då många produkter har kort hållbarhet samtidigt som det är mycket viktigt för oss att bibehålla kvalitén och erbjuda bra datum på produkterna till våra kunder. En stor del av jobbet innebär kontakt med såväl leverantörer som dina kollegor, därför bör du som person vara social och kommunikativ.

Tjänsten är förlagd på vårt lager i Bromma, Norra Ulvsunda industriområde. Vi börjar vår arbetsdag klockan 06:00 så du ska vara morgonpigg!

Vi söker dig som

• Är nyexaminerad inköpare eller har annan relevant utbildning alternativt 1-2 års erfarenhet av att arbeta med liknande arbetsuppgifter.
• Hanterar Excel obehindrat och har lätt för att lära dig nya system
• Talar och skriver obehindrad svenska.
• Har ett analytiskt siffersinne.


Känner du igen dig i beskrivningen ovan? Tveka inte! Ansök redan nu!

Anställningen avser heltid och gäller tillsvidare med en provanställning om sex (6) månader. Arbetstiden förläggs i regel under reguljära kontorstider.

Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan till Sveriges största och smartaste matbutik på nätet!

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version