merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

K3 32 Underrättelsebataljon rekryterar underrättelsesoldat

Typ av anställning: Anställningen sker utifrån Försvarsmaktens nya kollektivavtal för anställning av gruppbefäl, soldater och sjömän (GSS/K). Detta innebär att du börjar anställningen med en 6 månaders provanställning med sikte på en anställning som varar i sex till åtta år med en möjlighet till förlängning på ytterligare fyra år.

Sökande förband/enhet: Livregementets Husarer K3, 32.a Underrättelsebataljonen.

Beskrivning av enheten: Se www.forsvarsmakten.se/k3

Tillträde: from v.825

Placeringsort: Karlsborg

Lön: Individuell lönesättning enligt Försvarsmaktens avtal om vissa villkor för kontinuerligt tjänstgörande gruppbefäl, soldater och sjömän.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Du ingår i en undgrupp med 8 jägarsoldater. Undgruppen rör sig självständigt inom stora områden, ofta långt ifrån egna förband och har som huvuduppgift att samla in information genom fast och rölig spaning. Till din hjälp har du ett antal olika sensorer för dokumentation. Informationen är underlag till högre chef, så att han kan fatta vidare beslut om hur striden ska föras.

Undgruppen har också till uppgift att leda in indirekt eld på djupet från artilleri och granatkastare, samt att genom föra eldöverfall och överfall.

Uppgifterna skall kunna lösas under alla årstider och i alla typer av terräng under dygnets alla timmar.

Undgruppen förflyttar sig till fots, med skidor, eller i terränggående fordon.

Du förväntas att delta i insatser i den omfattning som regering och riksdag beslutar om. Under den period då du inte är insatt bedrivs fortlöpande utbildning, träning och återhämtning.

 Generella krav för anställning:


• Svenskt medborgarskap
• Skall ha genomfört värnplikt eller grundläggande militär utbildning (GMU) med godkända betyg.
• God fysisk förmåga.
• Skall ha lägst B-körkort.
• God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska och engelska.

Meriterande kvalifikationer:

Genomförd GU K 3, alt tjänstgjort vid undpluton på 32.Undbat, tjänstgjort på Säkbat eller AJB som GSS.

Militärt förarbevis (RG32, GALT alt TLC)

Utlandstjänst

Sambandsutbildning

Stor vikt kommer lägga vid personlig lämplighet

Upplysningar om tjänsten kan lämnas av:
Fj Oscar Gullstrand


Oscar.gullstrand@mil.se

0505:45 10 00

Dokument att bifoga ansökan:


• Personligt brev med beskrivning av dig själv och levnadsbeskrivning både civilt och militärt.
• CV med referenser.
• Gymnasiebetyg.
• Militärt vitsord.
• Körkort och militära förarbevis.

Sista ansökningsdag 2018-03-18

Intervjuer och tester kommer ske v.17

Fackliga representanter

ATO K 3 (ato-k3@mil.se)


--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Livregementets husarer, K 3, har lätta, snabba och slagkraftiga förband samt en lång erfarenhet inom underrättelseområdet. K 3 utbildar en lätt bataljon och en underrättelsebataljon. Den lätta bataljonen är ett snabbinsatsförband med hög rörlighet som ska kunna vara först på plats vid en insats. Underrättelsebataljonen levererar underrättelser med stöd av avancerad teknik, förband på marken och obemannade luftfarkoster, UAV. Vid K 3 finns dessutom Försvarsmaktens överlevnadsskola, FÖS, samt Örebro/Värmlandsgruppen som ansvarar för utbildning av hemvärnsförband i Örebro och Värmlands län.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version