merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Administrativ assistent

Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare.

Kultur och fritidsförvaltningen, med drygt 200 anställda, svarar för att det finns ett rikt kultur-, och idrottsliv och ett mångsidigt fritidsutbud i Botkyrka kommun. Vi ansvarar för bibliotek, bad, kulturskola, konsthall, öppen fritidsverksamhet, idrottsanläggningar och folkhälsoparker.

Du kommer att vara en del av kultur- och fritidsförvaltningens enhet Kulturprogram och stöd som utvecklar och samordnar kommunens kulturutbud samt stöd till kultur och kreativitet. Hogslaby järnåldersby, belägen i Hågelbyparken i Botkyrka, är en del av enhetens verksamhet och har sedan starten på 1980-talet lockat över 30 000 barn i och utanför Botkyrkas skolor till deltagande i den pedagogiska verksamheten.

ARBETSUPPGIFTER
Inriktningen på ditt arbete är att stödja Kulturprogram och stöd och dess samordnare för kulturarv- och kulturminnesfrågor i att leda och utveckla verksamheten vid Hogslaby järnålderby. Du deltar i verksamheten som en operativ samordnare med praktiskt ansvar för att bland annat:
- Administrera bokningar till verksamheten, främst från skolor
- Schemalägga, bemanna och arbetsleda pedagogiska resurser i verksamheten
- Arbetsleda sommarjobbare, praktikanter och eventuellt andra resurser i verksamheten
- Företräda verksamheten i vissa kontakter med andra verksamheter i Hågelbyparken såsom 4H-gården med flera
- Utföra visst underhåll och städning i järnåldersbyn

Tjänsten omfattar deltid, 20%. Din arbetstid kommer till största del vara förlagd till järnålderbyn men du kommer även att delta i aktiviteter utanför arbetsplatsen. Visst helg- och kvällsarbete förekommer. Tjänsten kan företrädesvis kombineras med en timanställning som pedagog i verksamheten.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är självgående och kan driva processer framåt. Du är strukturerad och planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt.
Vi ser att du som arbetsledare av en arbetsgrupp med forntidspedagogerna driver det pedagogiska arbetet framåt genom dina pedagogiska insikter.

Vi ser att du har:
Dokumenterad erfarenhet av pedagogiskt arbete, inom skola och gärna i kulturhistorisk miljö.
Studerat kulturhistoriska eller jämförbara ämnen på eftergymnasial nivå.
Viss tidigare erfarenhet av arbetsledning.ÖVRIGT
Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version