merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Aftermarket Sales Support

Aftermarket Sales Support
Vill du vara med och bygga upp något nytt och ta fullt ansvar för att utveckla affärsmöjligheter? Har du dessutom erfarenhet av framgångsrik internationell eftermarknadsförsäljning? Då har Arcam utmaningen för dig.

Som Aftermarket Sales Support kommer du ansvara för försäljningen av pulver, alltså själva råvaran som möjliggör tillverkningen och därmed den viktigaste komponenten för kunderna, förbrukningsartiklar, reservdelar, samt uppföljning av serviceavtal. Detta sker direkt mot slutkunder, ibland via agenter och ibland annat med hjälp av Arcam´s dotterbolag där de finns representerade.

Uppdragsgivare: Arcam

Ort: Göteborg/Mölndal

Omfattning: Heltid

Arbetsbeskrivning:
Rollen innebär att fånga upp kundbehov, förbättringspotential och aktivt bidra till en ökad eftermarknadsförsäljning. Din uppgift är att samla, samordna och effektivisera eftermarknadsförsäljningen av pulver, förbrukningsartiklar, reservdelar, samt uppföljning av serviceavtal. Du kommer att arbeta tätt ihop med våra service, support och applikationsteam. Vidare kommer du att arbeta med Arcam Academy när det gäller försäljning av kurser. Arcams säljare är viktiga samarbetspartners för att få till helheten för varje kund.

Du kommer ha daglig kundkontakt, dels direkt men också via säljare och dotterbolag. Vidare har du en tät kontakt med produktledning för Aftermarket samt övrig interna funktioner, såsom logistik, order mm. Det är en roll där man blir spindeln i nätet för en mycket viktig del av verksamheten.

Kvalifikationer:
Du som söker har relevant utbildning samt flerårig erfarenhet av eftermarknadsförsäljning på den internationella marknaden. Vi välkomnar även dig som är relativt ny inom området att söka, men för att snabbt sätta sig in i rollen och förstå uppgiften har du erfarenhet av framgångsrik relationsförsäljning med komplexa kontaktytor. Du har förmågan att strukturera upp verksamheter och samordna flera funktioner för att kunna ge bästa service till kunderna. Med driv och engagemang brinner du för förändrings- och förbättringsarbete och effektivisera processer. Som person är du affärsmässig, strukturerad, lösningsorienterad och med en utpräglad servicekänsla.

Om Arcam:
Arcam, en del av GE Additive, erbjuder världsledande produkter för Additive Manufacturing, högkvalitativa material och avancerad produktionskompetens. Tillsammans använder vi vår samlade erfarenhet och vårt breda erbjudande för att förändra hur industrin utvecklar och tillverkar metallkomponenter. Genom våra helhetslösningar är Arcam en innovativ partner inom avancerad tillverkning, främst inom ortopediska implantat- och flygindustrin.Arcamkoncernen erbjuder maskiner för Additive Manufacturing genom Arcam EBM i Mölndal, metallpulver genom AP&C i Kanada samt kontraktstillverkning av avancerade ortopediska implantat genom DTI i USA.Sista ansökningsdag: Intervjuer hålls löpande. För att ansöka, registrera din ansökan så snart som möjligt, men inte senare än 2017-12-21.

För information: Rekryteringen sker i samband med Randstad. För mer information om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anne Hansson på 072 988 94 05 eller via e-post: anne.hansson@randstad.se

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version