merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Financial Controller till Volvofinans

Financial Controller
Financial Controller med ansvar för extern redovisning och rapporteringVolvofinans Bank är Sveriges största bank specialiserad på bilar. Vår vision är att skapa ett bekvämare och tryggare bilinnehav för våra kunder genom att erbjuda flera olika finansieringslösningar och betaltjänster som ger den bästa kundupplevelsen och en enklare vardag. Våra kunder är både konsumenter och företag i alla storlekar och vi erbjuder bland annat kompletta paketprodukter som inkluderar allt kring bilinnehavet och smidiga systemlösningar som hanterar administrationen av vagnparker.Har du ett genuint intresse för kvalificerad externredovisning och myndighetsrapportering och trivs i en roll där du får utveckla processerna inom området? Är du revisor idag eller jobbar med IFRS redovisning och redo för nästa steg i karriären? Då kan det här vara jobbet för dig!Om tjänstenTill kontoret i Göteborg söker vi dig som vill arbeta som Financial Controller med ansvar för planering och genomförande av extern rapportering och myndighetsrapportering hos oss på Volvofinans Bank. Tillsammans med redovisningsteamet säkerställer du att bankens redovisnings- och rapporteringsregler efterlevs. Du arbetar nära bolagets revisorer för att internt koordinera bolagets stödjande arbetsuppgifter i revisionsprocessen. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.Vem söker vi?För att trivas i rollen som Financial Controller är du analytisk, noggrann och har ett strukturerat arbetssätt. Du är lösningsorienterad, engagerad och drivs och motiveras av att arbeta mot deadlines. Du har ett ständigt förbättringsfokus och är intresserad av att utveckla processer och rutiner. Som person är du självständig och ansvarstagande men också en prestigelös lagspelare som trivs att arbeta tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor där dina erfarenheter gör skillnad för det gemensamma slutresultatet.Vi söker dig som har:• Akademisk examen med inriktning på redovisning.

• Du har god analytisk förmåga och är en kvalificerad användare av Excel och PowerPoint.

• Du är väl insatt i aktuella rapporteringsregler (COREP mm) och redovisningsregler (IFRS mm).

• Vana vid att kommunicera effektivt och pedagogiskt på svenska och engelska såväl i tal som i skriftDu är leveranssäker, proaktiv och kan prioritera samtidigt som du är en prestigelös person som inte är rädd för att kavla upp ärmarna när så behövs. Du har lätt för att läsa in dig på nya regelverk inom såväl externredovisnings- som myndighetsrapporteringsområdet.Du välkomnas till ett bolag som tar sina medarbetarrelationer på största allvar. Volvofinans har fått utmärkelsen – Powered by People.Ort: GöteborgAnsök om tjänsten

Känns detta som en spännande utmaning? Varmt välkommen med din ansökan! Urval görs löpande så vänta inte med din ansökan.Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Dfind Finance Susanne Areschoug, tel. 0729-88 94 30 eller på susanne.areschoug@dfindfinance.se.

Ansökan sker via www.dfindfinance.se. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version