merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Barnmorska med chefsuppdrag till Huddinge, Vårby & Skogås BMM

Välkommen till oss!  
 
Mottagningarna tillhör organisatoriskt BMM Stockholm Södra, en barnmorskestyrd resultatenhet inom SLSO som består av 16 barnmorskemottagningar.  
 
Uppdraget är på 100 % som enhetschef fördelat på tre enheter, och du ges möjlighet att jobba kliniskt i den grad du själv väljer utifrån belastningen på chefskapet.  
På Huddinge BMM arbetar 8 barnmorskor, och på Skogås Bmm respektive Vårby Bmm arbetar 2 barnmorskor på vardera mottagningen. Alla tre enheterna arbetar på ett familjecentralsliknande sätt med tät samverkan gentemot BVC, öppna förskolan och kuratorer på Socialtjänsten. Vårby och Skogås delar lokaler med övriga delar av familjecentralens ben.  
 
Vi vill att du intresserad av att utveckla mödrahälsovården in i framtiden, internt och gentemot övriga delar av vårdkedjan. Alla kvinnor besöker någon gång under sitt liv en barnmorskemottagning och vi är i en spännande utvecklingsfas och ser stora möjligheter i framtiden att kunna erbjuda våra patienter vård av ännu högre kvalité och med ännu större patientfokus. För att kunna ta oss dit behöver vi goda ledare med intresse av utveckling. Vi söker därför dig som i tider av förändring kan skapa engagemang och känsla av delaktighet hos dina medarbetare. Vi vill att du är både lyhörd och tydlig i ditt ledarskap och känner ett genuint intresse för mödrahälsovården. Och vi vill att du är tryggt förankrad i din roll som barnmorska.  
 
Hos oss får du handledning, möjlighet till kompetensutveckling, flextid, friskvårdsbidrag och individuell lönesättning.  
 
Arbetsuppgifter:  
Arbetet som enhetschef/chefbarnmorska innebär att leda, planera och utveckla verksamheten tillsammans med verksamhetschefen. Att ansvara för arbetsledning i form av planering, schemaläggning, utvecklings- och lönesamtal, introduktion av nyanställda samt att ha ett visst ekonomiskt ansvar för enheterna. Vi använder både Obstetrix och TakeCare som journalsystem.  
 
Du kommer att ingå i ledningsgruppen för BMM Stockholm Södra tillsammans med övriga 7 enhetschefer, verksamhetschefen och vårdutvecklare.  
 

Tjänsten är på 100 % där större delen är administrativt arbete kring den dagliga verksamheten på barnmorskemottagningarna, men det ges också goda möjligheter att vara med och påverka inför framtiden och vara med i utvecklingsprojekt. Hos oss är det ständigt nya saker på gång!  
 
Anställningsform:  
Grundbefattningen är en tillsvidareanställning som barnmorska. Som enhetschef tidsbegränsat visstidsförordnande direkt underställd verksamhetschefen.  
 
Kvalifikationer:  
Vi söker en legitimerad barnmorska med erfarenhet från mödravård, gärna med förskrivningsrätt och tidigare erfarenhet av ledarskap.  
 
Personliga egenskaper:  
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.  
 
Övrigt:

För att motverka spridning av MRSA tillämpar Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) friskhetsintyg innan nyanställning och reglerar möjligheterna för vårdpersonal att bära piercing.  
Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag.  
Stockholms läns landsting tillämpar registerkontroll före beslut om anställning

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version