merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Gruppledare/Våningsvärd i Luleå

Coor är Nordens ledande aktör inom service management. Bolaget är specialiserat på att leda, utveckla och effektivisera affärsstödjande servicefunktioner på kontor, i produktionsanläggningar, i fastigheter och i offentlig verksamhet. Bolaget har ca 6 100 medarbetare i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Belgien. Omsättningen är ca 7 500 MSEK.

Gruppledare/ våningsvärd

 

Jobbeskrivning

Vill du vara med och leverera världens bästa service till ett av Sveriges modernaste kontor?

Vårt uppdrag

Leverera service till Telia, ett av marknadens mest framgångsrika företag, med produkter och tjänster i världsklass. Det nybyggda kontoret i Luleå med modern arkitektur, modernaste teknik och fantastiskt läge vid havet. Coor Service Management ansvarar för samordning, utveckling och leverans avarbetsplatsservice. Detta innebär exempelvis receptions- och konferensservice, våningsvärd, lokalvård, post- och godshantering. För att säkerställa serviceleveransen söker vi en Gruppledare / våningsvärd.

 

Om rollen

Som del av vårt team börjar du med att du genomgå ett antal utbildningar, lär dig avtalet samt kundens organisation och historia. Du kommer att vara med att upprätta och testa rutiner och arbetssätt för att på så sätt kunna arbeta proaktivt och leverera service som överträffa våra kunders förväntningar. Som medarbetare på Coor vill vi att du visar engagemang och gör allt för att skapa en WOW-känsla i varje möte med kunden. Vi tror att drivkraften bakom ditt arbetssätt är att du är yrkesstolt och att vi tillsammans delar den gemensamma passionen att leverera service i världsklass.

 

I tjänsten ingår bland annat


• Schemaläggning och planering av resurser
• Att utveckla och upprätthålla en god kommunikation med kunder och medarbetare
• Arbeta operativt i leveransen
• Agera projektledare
• Kontakt med leverantörer

 

Vi tror att du som söker


• Är utåtriktad, självgående, prestigelös, initiativtagande och lyhörd
• Har lätt för att bygga och upprätthålla långsiktiga relationer med kund
• Har ett gott öga för detaljer och gillar att ha ordning och redan runt omkring dig
• Har hög grad av samarbetsvilja, emotionell stabilitet och positiv grundattityd, samt förmåga att hantera och balansera kraven från olika intressenter.
• Är flexibilitet och hittar sätt att hantera varierade uppgifter samtidigt som du helatiden levererar service i världsklass.
• Har avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande.
• Har 3 års erfarenhet av serviceyrket gärna från likvärdig tjänst och att du trivs i en händelserik och föränderlig miljö.
• Har goda svenska och engelska kunskaper.
• Mycket god datavana är meriterande.

 

Vi erbjuder

Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Coor en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs!

På Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling, för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom arbetsgruppen såväl som inom andra delar av verksamheten.

Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

I vår serviceleverans till Telia har du möjlighet att vara med och påverka och sätta ditt avtryck i ett spännande kontrakt. Här blir du en del av vårt team som motiverar och hjälper varandra och som tillsammans arbetar för att skapa en fantastisk plats att arbeta på!

 

Kontaktuppgifter för mer information, vänligen kontakta anställande chef Anette Melander tel.010-559 56 74. Sista ansökningsdag 2017-12-31.

Intervjuer sker löpande.

 

Vi ser fram emot att höra av dig!

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version