merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Systemadministratör Windows

Till vår konsultverksamhet i Stockholm söker vi nu nästa stjärna inom Windows till en av Sveriges bästa arbetsplatser.

Drivs du av att:

- installera och drifta större Windows miljöer?
- automatisera och scripta i Powershell?
- skapa stabila och driftsäkra lösningar?
- jobba i teamoch tillsammans med andra duktiga tekniker?

Då kanske vi passar för varandra?

Vi letar efter dig som är konsult idag eller vill jobba som konsult inom Windows.Du har arbetat medoch har erfarenhet frånflera versioner av Windows server operativoch hanterar dessautan minsta bekymmer.De versioner det främst rör sig om i dettauppdrag från Nt4 till 2012R2. Certifikat och utbildningar inom dessa är meriterande.

I ditt arbete kommer du arbeta i ett team somi ett stort migrerings-projekt,i en mycket stor Windows-miljö har i uppdrag attflytta tusentals servrar in i SSCM.

Utöver krav om att ha arbetat med Windows server drift & administration i större IT-miljöer samt god dokumentationsförmågaär det önskvärt med Powershell, SSCM och nätverkserfarenhet.

Du är van att kommunicera på svenska och engelska och vill jobba i en större Windows-miljö.

ELITS kan erbjuda dig ett omväxlande arbete som konsult. Vi har intressanta, längre uppdrag där du kan utvecklas och jobba nära kollegor som delar din passion för Windowsoch att levereraAnother kind of IT.

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid. Detta är ett långsiktigt kunduppdrag. Urvalet sker löpande och i detta fall är starttid snarast möjligt så skicka in din ansökan redan idag!

Om du har frågor, tveka inte att ta kontakt på det sätt som passar dig bäst, chat, mejl eller telefon! linus.berglund@elits.se eller 0733-590 205.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se