merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Kundtjänstmedarbetare till Comviq

Jobbeskrivning
Vi på Uniflex söker dig som vill arbeta som kundtjänstmedarbetare på Comviqs kundtjänst hos vår kund Transcom i Borås. Uppdraget är långsiktigt och du kommer att ingå i ett team som karaktäriseras av arbetsglädje och framåtanda.

Du blir anställd av Uniflex och hyrs ut till kund. För rätt person finns möjlighet till anställning hos kund efter en tids inhyrning. Transcom är en stor arbetsgivare i Borås vilken erbjuder stora möjligheter till karriär och personlig utveckling.

I din roll som kundtjänstmedarbetare arbetar du främst med:
- Att ta emot inkommande ordersamtal angående abonnemang och förlängningar
- Besvara kunders frågor kring fakturering och kvalité på produkter
- Köp av tilläggstjänster
- Teknisk support


Personliga egenskaper
Vi söker dig som trivs i en miljö med höga krav och högt tempo. Du är utåtriktad, stresstålig och sätter kunden i fokus. Vår kund värderar noggrannhet, punktlighet och hög arbetsmoral. Tjänsten kräver att du fyllt 18 år, har god datorvana samt hanterar svenska och engelska i tal och skrift.

Lön: Fast grundlön enligt kollektivavtal med möjlighet till provision.
Arbetstid: Kundtjänsten har öppet vardagar mellan 08.00-19.00. Du får ett fast månadschema med varierande arbetstider.
Varaktighet: Långsiktigt uppdrag.

Stämmer ovan egenskaper in på dig? Låter tjänsten intressant och du vill veta mer?
Tveka inte att höra av dig till oss. Urval och tillsättning sker löpande!

Lycka till!
Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version