merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Administrativ koordinator

Dina arbetsuppgifter
Till vår kund i centrala Umeå söker vi en riktig doer som vill vara med och utforma sin egen tjänst! Blir du ofta beskriven som en person som har koll på allt och alltid vill vara med på ett hörn i allt som händer? Då kan du vara precis den vi letar efter! Vi söker efter en koordinator som kommer att arbeta med orderhanteringar, fakturor, externa kontakter och kan hoppa in där du ser att det behövs.

Din profil
För att bli aktuell till tjänsten som administrativ koordinator hos vår kund ser vi att du tidigare har arbetat i en roll där du har haft datorn och telefonen som dina främsta verktyg. Du har ett strukturerat arbetssätt, är självgående och är duktig på att prioritera och fatta beslut även i stressiga situationer. Du är van att planera tidseffektivt och bra på att hantera kontakter både internt och externt. Vidare ser vi att du kan uttrycka dig flytande i tal och skrift på såväl svenska som engelska. Det är meriterande om du har en ekonomisk bakgrund och dessutom har erfarenhet av något affärssystem.

Du kommer initialt vara anställd av Maxkompetens med intention till överrekrytering.


Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering inriktat mot teknik, IT och industri. Vi är auktoriserade genom Bemanningsföretagen Almega och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Våra konsulter är vår främsta tillgång och vi erbjuder friskvårdsbidrag samt försäkringar för att du som konsult ska trivas och må bra. Ledorden i vår verksamhet är kreativitet, ansvar och kompetens.

Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen mellan 350-400 konsulter ute på uppdrag. Koncernbolaget Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår även elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version