merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Cafémedarbetare

Biltema erbjuder ett brett sortiment för hela familjen inom områdena Bil/MC, Båt, Fritid, Hem, Kontor/Teknik, Bygg, Bilvård, Verktyg. Biltema finns på över 130 orter i Skandinavien och med mer än 45 varuhus i Sverige. Biltema är ett starkt varumärke i en spännande expansion, som de närmsta åren kommer öppna ett 50-tal nya varuhus i Norden.Om tjänsten:

Som medarbetare i vårt café får du sköta en mängd olika uppgifter, allt från att ta hand om våra kunder till att baka och beställa varor från våra olika leverantörer. Arbetsuppgifterna varierar från dag till dag.

Om dig :

Du som söker denna tjänst är en positiv, flexibel och nyfiken person, som hela tiden har kunden i fokus och du ser alltid till att ge bästa tänkbara service. Du trivs med ett högt arbetstempo där du får ta egna initiativ och tycker att det är roligt med utmaningar.

Du talar bra svenska och gärna ytterligare något språk. Några års erfarenheter från liknande arbetsuppgifter från café, restaurang eller korvkiosk är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Givetvis delar Du Biltemas värderingar Enkelhet, Sparsamhet, Handlingskraft, Ordning och Reda samt Flexibilitet.

 

Känner Du att det är Dig vi söker?

Skicka i så fall in din ansökan till oss. Om du går vidare kommer Du att bli inbjuden till vår speedrekrytering på arbetsförmedlingen i Södertälje . Under en femminutersintervju får du chansen att sälja in dig själv, så att det blir just Dig vi anställer.

När Du kommer till intervjun ska Du ha med dig ett oöppnat utdrag ur belastningsregistret (Det tar ca:2 veckor att få ett utdrag så beställ det redan när du söker tjänsten), en bild på dig själv, samt minst två kontaktbara referenser, gärna tidigare chefer eller arbetsledare.

 

Vad händer sen?

Om Du ger ett gott intryck under intervjun och Du blir en av de som går vidare till en andra intervju, kommer du inom en till två dagar att bli kontaktad av oss. Vid andra intervjun, kommer Du att få längre tid på dig att presentera dig.

Eftersom vi räknar med en hel del sökande kommer vi bara ha möjlighet att ge besked till de kandidater som går vidare i rekryteringsprocessen. Om du inte hört något ifrån oss inom en vecka betyder det dessvärre att Du inte gått vidare.

 

Sista ansökningsdag: 2017.12.28

Arbetsplats/placering: Karlskoga

Anställningsform: Visstid

Lön: Enligt avtal

Arbetstider: Varierar över veckan, innefattar kvällar och helger

Har du frågor kring tjänsten kontakta: Tf varuhuschef, Jenny Nilsson, manager.karlskoga@biltema.com

 

Observera att vi inte tar emot ansökan via post eller mail. Välkommen och ladda upp ditt CV samt Personliga brev.

Registrera din ansökan på Biltemas hemsida. Urval kommer att ske löpande och anställning kan därför ske innan annonsens eventuella slutdatum. Vänta därför inte för länge med att registrera din ansökan.

Biltema har gjort ett medvetet medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version