merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Enhetschef

Funktionshinderomsorgen, område arbete - assistans

Gillar du att jobba i team? Gillar du utveckling och är lösningsorienterad i ditt förhållningssätt? Vi utökar verksamheten och hoppas att du vill arbeta som enhetschef hos oss! Dessutom söker vi även vikarierande enhetschefer.

Vilka är vi?
Funktionshinderomsorgen inom Socialförvaltningen i Jönköpings kommun är f.n. uppdelad i fyra områden med en gemensam Funktionschef och Stab. Aktuella områden är; Arbete – Assistans. Boende - Korttids, Socialpsykiatri – Resurs och Myndighetsutövning. Funktionshinderomsorgen arbetar med människor i alla åldrar och livssituationer som har funktionsnedsättning.

Till område Arbete – Assistans söker vi nu enhetschefer som skall arbeta med personlig assistans. Som enhetschef arbetar du i team tillsammans med andra enhetschefer och en enhetsadministratör. Teamen är placerade i nyrenoverade lokaler på A6-området i Jönköping.

Vi har medarbetare som kommer att vara föräldralediga och därför söker vi även vikarierande enhetschefer.

Vad innebär tjänsten?
Som enhetschef strukturerar, planerar och utvecklar du den enhet du har ansvar för tillsammans med dina medarbetare. Du är underställd områdeschefen och har verksamhets-, personal-, ekonomi- och arbetsmiljöansvar. I ditt arbete har du stöd av HR-konsult, ekonom och framförallt av ditt team. Du skall tillsammans med kollegor och team utveckla metoder och arbetssätt. Tillsammans jobbar vi för att främja hälsa och inflytande i varje möte.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har examen från högskola med relevans för socialtjänsten. Har du tidigare erfarenhet av arbete i ledande befattning inom socialt arbete eller liknande är det meriterande. Du är tydlig, initiativrik och resultatinriktad samt har en god förmåga att organisera och prioritera. Vidare ser vi att du är aktiv, lyhörd och närvarande som ledare med en förmåga att hantera såväl sakfrågor som medarbetare på ett professionellt sätt. Stor vikt fästs vid personlig lämplighet.

Vad erbjuder vi?
• Som ny chef i Jönköpings kommun kommer du att genomgå ett omfattande chefintroduktionsprogram och ges möjlighet till personlig vidareutveckling.
• Vi tillämpar flexibel arbetstid vilket innebär att du, utifrån verksamhetens behov, själv kan välja din arbetstid inom vissa tidsramar.
• Vi är måna om att våra medarbetare ska må bra och vara friska, varför vi aktivt arbetar efter vår friskvårdspolicy samt erbjuder rabatter inom friskvårdsområdet.
• Vi tillämpar individuell lönesättning.

Övrigt
Urval och intervjuer sker löpande.
Välkommen med din ansökan!

Upplysningar
Områdeschef Eva Bjurenstedt, 036-10 68 38
Fackliga företrädare: http://www.jonkoping.se/fackligasoc
Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version