merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Controller, planerings- och ekonomiavdelningen, Karlstad

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7400 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare.

Landstingsstabens planerings- och ekonomiavdelning ansvarar för att tillgodose landstingsledningens och verksamheternas krav på planering, styrning, uppföljning och analyser.
Avdelningen ansvarar även för landstingets ekonomiska administration, redovisning och finansförvaltning.
Controllern har sin organisatoriska tillhörighet inom avdelningens controllerenhet. Controllerenheten har drygt 20 medarbetare.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som controller kommer du att ge både ledningsstöd och praktiskt stöd till verksamheternas chefer i arbetet med styrning, planering/budgetering, uppföljning och analys av verksamheten. Du kommer även att finnas med i förbättrings- och utvecklingsarbeten och bidra med att identifiera ekonomiska möjligheter och åtgärder för att använda skattemedlen på ett så effektivt sätt som möjligt. Här blir du en del av ett professionellt team och har ett nära samarbete med verksamheternas chefer.
Denna tjänst har ett stort fokus på ledningsstöd till verksamheten på Sjukhuset i Arvika, men med ett tydligt uppdrag att jobba för landstingets bästa i ett helhetsperspektiv. Uppdraget kräver närvaro i Arvika några dagar i veckan.
Placeringsort Karlstad.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har universitets- eller högskoleutbildning inom företagsekonomi och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt redovisning. Rollen är mycket central och du kommer att ha många kontaktytor. Därför är det viktigt att du trivs med att samarbeta med många personer och personligheter. Vi tror att du har utmärkta kommunikationsfärdigheter, kan förmedla ekonomi på ett pedagogiskt sätt och har förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer. Du trivs med att vara med och utveckla, ifrågasätta, komma med lösningsförslag, lära dig nya verktyg och bidra till smartare arbetssätt. Denna roll kräver att du är van och driven att jobba mycket självständigt, inom givna ramar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Körkort är ett krav.

ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version