merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Pedagog till Barn och fritidsutbildning Vux

I Landskrona stad arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. BRA är fundamentet som alla våra medarbetare bär med sig i sitt arbete och sina möten med kommuninvånare, kollegor, myndigheter och andra aktörer. Vi har ett professionellt och respektfullt bemötande, oavsett vem vi möter. Vi strävar kontinuerligt efter att bli en mer attraktiv och jämlik arbetsgivare, där vår värdegrund avspeglar sig i all vår verksamhet.Vi vet, att olikheter bland oss medarbetare berikar och utvecklar. Med vår personalpolitik skapar vi en BRA arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet, har inflytande, lust att lära och möjlighet att utvecklas.Och det är - precis som vår värdegrund - BRA

VÄLKOMMEN TILL OSS!ARBETSUPPGIFTER
Du undervisar i kurser på Barnskötarutbildningen. Du anskaffar APL platser och samverkar med Barnomsorgen både den kommunala och den privata. Du deltar i validering av kunskaper och kompetenser och arbetar både i när- och fjärundervisning.

KVALIFIKATIONER
Du har erfarenhet av undervisning på Barn- och fritidsprogrammet och samverkan med arbetslivet. Du har god IT och digitaliseringskunskap. Du är van att arbeta i lär plattformer. Erfarenhet av fjärundervisning och undervisning av vuxna är meriterande. Du arbetar självständigt och är en god lagspelare.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetesförmåga. Du är behörig och legitimerat.Du har erfarenhet av undervisning av kurser som ingår i Barn- och fritidsprogrammet eller motsvarande.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länken i annonsen. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan, då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Landskrona stad är en allmän handling.

Läs mer om oss på: landskrona.se/Jobba hos oss

I denna rekrytering har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version