merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Administratör från offentlig förvaltning sökes

Poolia söker efter en administratör till en myndighet placerad i Solna. Detta är en roll för dig som tidigare arbetat i offentlig förvaltning och brinner för ordning och reda. Du kommer att få vara behjälplig med administrativa uppgifter, ofta kopplat till inspektioner. Uppdraget beräknas starta i början av januari och pågå till september, med möjlighet för förlängning. Du kommer att vara anställd hos Poolia och uthyrd som konsult till vår kund på heltid. Låter det som ett uppdrag för dig? Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Som administratör kommer du att arbeta i en bred roll med administrativa uppgifter. Du kommer att stödja myndighetens inspektörer med administrativa uppgifter. Du kommer exempelvis att hantera:
• Projektplanering och uppföljning av projekt
• Diarieföring, registrering och arkivering
• Skapande och expediering av fartygscertifikat ur en databas
• Fakturaadministration
• Sköta kontakt med kunder angående fakturafrågor
• Skriva beslut
• Se över och följa administrativa rutiner
• Hjälpa till med planering och samordning
• Formulera brev, protokoll och annan dokumentation

Utbildning/Erfarenhet
Vi söker dig som har en avslutad gymnasial utbildning. Du har arbetat i en administrativ roll inom offentlig förvaltning tidigare där du har kommit i kontakt med diarieföring, registrering och arkivering. Utöver detta har du arbetat med varierade administrativa uppgifter i minst tre år. Du har goda kunskaper i MS Office och har god generell datavana. Du är van att arbeta utifrån fastlagda rutiner och att fungera som ett operativt stöd för verksamheten. Som person har du gott ordningssinne, du är noggrann och ansvarsfull. Du har vidare en god samarbetsförmåga och en servicesinnad inställning.
Förmåner
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Om Poolia
Liksom du är vi på Poolia specialister inom Administrativa tjänster, många av oss med egen erfarenhet av att arbeta i dessa roller. Vi är nämligen övertygade om att en av hörnstenarna för att göra ett riktigt bra arbete är engagemang och intresse för sitt område. Våra kunder återfinns inom bland annat små och stora företag, organisationer och myndigheter. Vi har erfarenhet av tillsättningar till både privat och offentlig sektor.

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version