merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Chefssekreterare

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1400 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

Visby lasarett är till stora delar ombyggt 1996. Det ligger alldeles vid havet och är organiserat som ett länssjukhus med stort antal specialistfunktioner i förhållande till det låga befolkningstalet. Vi samarbetar med Karolinska Universitetssjukhuset för högspecialiserad vård.

Du kommer att arbeta som chefssekreterare inom sjukvårdledningen med uppdrag mot framförallt resursområdeschefen för Service och diagnostik. Du arbetar i nära samarbete med de övriga chefssekreterarna i sjukvårdsledningen.


ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande uppdrag. I första hand ansvarar du för administrativt stöd och service till resursområdeschefen för Service och diagnostik.

Du kommer främst att utföra sedvanliga chefssekreteraruppgifter såsom:
- Personaladministration i form av anställningsunderlag, kontrakt mm.
- Bokningar, mötesarrangemang och i viss mån diarieföring
- Ansvara för protokoll vid ledningsmöten, samverkansmöten och andra sammankomster
- Vara behjälplig vid bevakning och uppföljning av fattade beslut
- Bistå vid förberedelsearbete samt informationsöverföring
- Medverka i framtagandet av uppföljningsmaterial

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som chefssekreterare eller chefsassistent eller likvärdigt arbete. Vi tror att du har någon form av administrativ utbildning. Du har mycket god datorvana och är van utövare av officepaketet. Det är meriterande att du har erfarenhet av personaladministration, och att du har en mycket god förmåga att uttrycka dig i skrift och från olika typer av möten kunna formulera anteckningar/protokoll. Som person är du bra på att organisera och strukturera ditt arbete samt är van vid självständigt arbete. Du är en lyhörd och flexibel person med ett professionellt förhållningssätt samt förstår vikten av att ge god service.

ÖVRIGT
Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://www.gotland.com/leva

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version