merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Sto Scandinavia söker Lager- och transportchef

Sto utvecklar, producerar och marknadsför produkter och systemlösningar inom fasad, interiör, golv och betong. Företaget är byggmaterialleverantör av högvärdiga produkter med ansvar för hela ledet från utveckling och produktion till marknadsföring och försäljning. Vårt nordiska huvudkontor ligger i Linköping och i Sverige finns ca 130 anställda. Vårt tyska moderbolag har ca 5 200 anställda runt om i världen och omsätter ca 1,2 miljarder euro. Läs mer på www.sto.se

Vi söker nu en Lager- och transportchef med placering i Linköping. Tjänsten, som är nyinrättad, innebär att du har det övergripande ansvaret för planering, utveckling och den operativa verksamheten inom enheten för transportplanering och lager. Du kommer att leda en enhet med transportplanerare samt medarbetare på vårt lager, där du är direkt underställd vår chef för Logistik och Distribution.

Tjänsten innebär bland annat:

- Ansvara för den operativa verksamheten inom transportplanering och lager
- Utveckla och styra verksamheten utifrån uppsatta nyckeltal och strategier
- Utbilda och utveckla medarbetare inom din enhet
- Ansvara för administrativa rutiner samt säkerställa att lagar och regler efterföljs
- Övervakning och uppföljning av transporter gällande kvalitet, effektivitet och kostnader

Vi säker dig som har relevant eftergymnasial utbildning eller har skaffat dig motsvarande kunskaper genom lång erfarenhet. Erfarenhet av liknande uppdrag är önskvärt. Goda kunskaper i engelska är ett krav, du måste också ha mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska, både i tal och i skrift. Kunskap i andra nordiska språk är meriterande. Du bör ha ledarerfarenhet och står för ett utvecklingsinriktat ledarskap.

Du kommer att vara mycket viktig för vår fortsatta framgång och för rätt person finns goda möjligheter att utvecklas inom en framgångsrik internationell koncern.

Välkommen med din ansökan!

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version