merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Innesäljare till Mockfjärds Fönstermästaren AB

Mockfjärds Fönstermästaren AB riktar sig mot villaägare i Sverige. Vi är ett expansivt familjeföretag från Dalarna som ingår i den världsledande VKR-Gruppen från Danmark. Vi växer ständigt och har många nya mål i sikte. Därför söker vi nu ytterligare medarbetare som vill vara med att förändra fönstersverige.
Företaget omsätter idag ca 500 miljoner kronor och sysselsätter ca 400 personer.

Mockfjärds Fönster AB ingår i Dovista-koncernen, som är en division inom VKR-Gruppen

 

Arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i ett team av innesäljare med placering på vårt nya huvudkontor i Borlänge. Arbetet bedrivs måndag till torsdag 09:00-18:00, samt fredagar 09:00-15.30. Uppdraget går ut på att sälja in och boka kundbesök hos privatpersoner via telefon. Besöken utförs av Mockfjärds representanter som jobbar lokalt utspridda över hela landet.

Profil
Vi söker dig som är driven, självgående och resultatinriktad. Du är uthållig, hungrig och gillar att jobba mot uppsatta mål. Det är viktigt att du trivs med att arbeta i ett högt tempo och att ha telefonen som arbetsredskap.

Avslutad godkänd gymnasieutbildning är ett krav. Tidigare erfarenheter från service- och försäljningsarbete är meriterande.

 

Sista ansökningsdag: 27 december 2017. Intervjuer och tillsättning sker löpande, ansök därför omgående.För information: Anton Siljeström tel. 073-080 90 50
e-post: anton.siljestrom@mockfjards.se

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version