merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Sekreterare till Medicinmottagningen

Verksamhetsområde akutsjukvård och internmedicin

Med 8 000 anställda, 1 000 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.


Med engagemang och kunskap strävar vi efter att bli det ledande universitetssjukhuset i Sverige. Vi är en högt specialiserad verksamhet som långsiktigt fokuserar på forskning och utveckling. Hos oss får du möjligheten att utveckla och utvecklas. Då Akademiska sjukhuset är ett universitetssjukhus med uppdrag att bedriva sjukvård och forskning får du också möjligheten att vara med och utveckla vården för våra patienter.
Tillsammans arbetar vi varje dag för att skapa det största värdet för våra patienter. Vill du vara med?

Vår verksamhet
Medicinmottagningen vid Akademiska sjukhuset är en liten verksamhet som ingår i verksamhetsområdet akutsjukvård och internmedicin, här arbetar sjuksköterskor, läkare, avdelningssekreterare och medicinsk sekreterare. Mottagningen har öppet dagtid måndag-fredag och bedriver både akut- och planerad verksamhet. Den är specialiserad på hypertoni, koagulationsutredningar och proppbildning i de djupa venerna och lungemboli. Utöver detta ansvarar mottagningen även för det standardiserade vårdförloppet (SVF)- allvarliga ospecifika symtom som kan bero på cancer. Med kvalitet i fokus strävar vi efter att ge varje patient ett professionellt bemötande- och omhändertagande. Vi arbetar också med att förbättra patientens väg genom sjukvården genom att avlasta akutmottagningen och vårdavdelningarna. Vår avdelningssekreterare går i pension och nu söker vi en ersättare, är det du?

Ditt uppdrag
Som sekreterare har du en central och viktig roll för produktion och patientflöde på mottagningen. Du kommer att ingå i ett mindre arbetslag med sjuksköterskor, läkare och medicinsk sekreterare. Dina arbetsuppgifter är mycket varierande och består bland annat av att boka patientbesök, lägga schema, kontrollera kassan och bemanna telefonen för av- och ombokningar. Är du i grunden medicinsk sekreterare kommer du även att få nyttja den kompetensen.

Din kompetens
Vi söker dig med erfarenhet från tidigare sekreteraryrke och ser gärna att du är medicinsk sekreterare eller har annan relevant utbildning. Om du har arbetat på mottagning/inom öppenvården tidigare är det ett extra plus.
Vi lägger stor vikt vid hur du är som person. Vi värdesätter att du har lätt för att samarbeta, är lyhörd och har en god förmåga att kommunicera. Att du har ett professionellt arbetssätt och gott bemötande är en självklarhet.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en tillsvidareanställning med tjänstgöring på heltid eller enligt överenskommelse. Tillträdesdatum enligt överenskommelse.

För mer information
Tillförordnad avdelningschef Annica Abrahamsson tfn 018-6110404
Facklig kontaktperson Vision söks via växel 018–6110000

Ansökan
Välkommen med din ansökan som du skickar via länken nedan. OBS! Bifoga samtliga handlingar som styrker kompetenskraven i din ansökan. Intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte, utan skicka din ansökan redan i dag.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version