merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Utredare med inriktning mot utbildning och vuxnas lärande

Socialstyrelsen tar fram och utvecklar statistik, regler och kunskap till hälso- och sjukvården och socialtjänsten. Vi är cirka 720 medarbetare som arbetar för att alla ska få tillgång till en god vård och omsorg på lika villkor.

Tjänsten är placerad på enheten för kunskapstillämpning, som ingår i avdelningen för kunskapsstyrning för socialtjänsten. Enheten har ansvaret för att sprida och stödja användningen av bästa tillgängliga kunskap och stödja implementeringen av evidensbaserad praktik till hälso- och sjukvård och socialtjänst. 

Du kommer att arbeta med att utreda kompetensbehov hos olika yrkesgrupper och formulera kompetensmål som kan användas i bl.a. utbildning och kompetensutveckling. I arbetsuppgifterna ingår att delta i arbetet med att kontinuerligt utveckla myndighetens metoder för detta arbete. Du kommer också att delta i arbetet med att administrera, följa upp och utveckla hur myndigheten använder sin utbildningsportal (LMS) både internt och externt.

Vi söker dig som vill
• Arbeta med att utreda kompetensbehov hos olika yrkesgrupper och formulera kompetensmål som kan användas i bl.a. utbildning och kompetensutveckling.
• Delta i arbetet med att kontinuerligt utveckla myndighetens metoder för att utreda kompetensbehov och formulera kompetensmål.
• Arbeta konsultativt för att hjälpa medarbetare att utforma, utveckla och distribuera ändamålsenliga och kvalitativa utbildningsstöd och utbildningsmaterial.
• Delta i arbetet med att utveckla de metoder som enheten använder i sitt arbete med att sprida och stödja användningen av bästa tillgängliga kunskap och stödja implementeringen av evidensbaserad praktik.

Kvalifikationskrav
• Akademisk examen i pedagogik.
• Erfarenhet av att anpassa komplext material till mottagaren, inklusive bearbeta det pedagogiskt, språkligt och strukturellt. Det gäller såväl digitalt som analogt material
• Erfarenhet av att leda människor i grupp, i exempelvis seminarier eller workshoppar.

Eftersom du kommer ha många kontaktytor både internt och externt krävs att du är noggrann, strukturerad och lyhörd samt kan uttrycka dig mycket väl i tal och skrift. Tjänsten kräver en mycket god förmåga att se helheten och att anpassa lösningar efter de förutsättningar som finns. Vidare krävs det att du är bra på att samarbeta och skapa goda relationer för att uppnå resultat och att du vill bidra till en prestigelös och utvecklande arbetsmiljö.

Det är dessutom meriterande om du har
• Erfarenhet av arbete i en statlig myndighet eller annan offentlig verksamhet.
• Erfarenhet av att arbeta gentemot Socialstyrelsens målgrupper.

Anställningsinformation
Anställningen är en allmän visstidsanställning med start snarast till och med 2018-12-31. Din tjänstetitel blir utredare och placeringen är i Stockholm.

Socialstyrelsen strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder ett meningsfullt arbete och många kunniga kollegor som vill bidra till ett viktigt samhällsuppdrag - att värna hälsa, välfärd och allas lika tillgång till god vård och omsorg. Mer information om vår verksamhet och värdegrund hittar du på socialstyrelsen.se.

Registrera din formella ansökan senast 2017-12-28, genom att besöka vår hemsida www.socialstyrelsen.se/ledigajobb. Ange diarienummer 2.6.1-30782/2017. Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju.

Rekryteringen sköts av Socialstyrelsens personalenhet, och vi undanber oss säljsamtal från rekryteringsföretag och annonssäljare.

 

Kontaktpersoner
Ulrika Freiholtz
enhetschef
075-247 3175

Sofia Linden Falkenlöv
personalspecialist
075-247 33 52

Fackliga företrädare
SACO Rose-Marie Nylander 075-247 3182
ST Åsa-Britt Edoff 075-247 3181
Vårdförbundet Magnus Göransson 075-247 3710

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version