merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Systemadministratör med koordinerande ansvar

Systemadministratör med koordinerande ansvar
Är du en van systemanvändare och administratör som vill få utökat ansvar i en koordinerande roll och möjlighet att vara en nyckelspelare i utveckling av koncept och implementering av nya system. Arbetet är självständigt med flera kontaktytor inom ett världsledande företag.

Omfattning: Heltid

Arbetsbeskrivning:
I rollen som Business analyst kommer du skapa och utveckla koncept för implementering av nya system inom Leaning management system. I detta arbete kommer du vara en viktig nyckelspelare för migreringsarbete och förberedelse för att gå från pilot till produktion. Därefter kommer du även leda och utbilda användare i systemet. Då du kommer vara en av expertanvändarna i systemen som införs kommer du även ansvara för att skapa underlag och mallar och supportera användarna av systemet efter implementering.

Kvalifikationer:
3-5 års arbetslivserfarenhet med fokus på administration och erfarenhet av koordinering

Svenska och engelska flytande

God Systemvana

Erfarenhet med arbete i learning managment system (LMS) är mycket meriterande likväl som tidigare vana av att arbeta med utveckling i system.

För denna roll krävs en pedagogisk förmåga och att kunna leda andra människor. Vidare ska du kunna arbeta strukturerat och självständigt för att driva ditt arbete framåt.Som konsult förväntas du snabbt komma in i nya organisationer och sätta dig in i olika kulturer och system på kort tid. Tjänsten innebär många kontakter och det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person är du analytisk och noggrann. Du är affärsmässig, drivande och van att arbeta självständigt. Därtill förväntas det att du levererar och bidrar med kompetens, effektivitet och erfarenhet.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:
Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: 2017-12-17, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Elin Sjöblom elin.sjoblom@randstad.se [ mailto:elin.sjoblom@randstad.se ]

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version