merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Servicekoordinator kundtjänst

Personal Roslagen är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlem i Bemanningsföretagen, Almega och Svenskt Näringsliv. Vi arbetar med personaluthyrning och rekrytering i de flesta branscher och yrken.

Vi söker nu en servicekoordinator för uthyrning till ett av våra kundföretag i Roslagen. Du kommer att arbeta med telefonen och datorn som huvudsakliga arbetsredskap.

Du tar emot inkommande telefonsamtal och hanterar ärenden som kommer in, med målsättningen att hitta lösningar åt kunden och ansvar för att kunden är nöjd. Du ska självständigt prioritera behoven för de olika ärendena.

Uppdraget är på 3 månader, arbetsstart 2 januari 2018, med möjlighet till förlängning. Eventuellt kan uppdraget övergå till anställning hos vår kund på sikt.

Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av arbete i kundtjänst, reception, telefonväxel eller liknande. Du bör vidare ha erfarenhet av att arbeta med IT-stödda system samt vara duktig på att lära dig nya verktyg.

Som person är du serviceinriktad och tycker om ett högt tempo. Vi ser gärna att du har viss teknisk kunskap. Svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav.

Eftersom vår kund finns i Roslagen måste du vara bosatt i Roslagen. Vi kommer att kalla sökande till intervjuer vartefter ansökningar inkommer, varför du bör sända in din ansökan snarast.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version