merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Verksamhetschef sökes till Valsta vårdcentral

Valsta vårdcentral ligger i Märsta, alldeles intill Mälaren. På vårdcentralen arbetar ca 25 medarbetare som ansvarar för 5500 listade patienter. Tillsammans arbetar vi för att ge patienterna bästa möjliga omhändertagande, hålla hög medicinsk kvalitet och värna om en god arbetsmiljö. Vårdcentralen finns i ett område där människor och kulturer från hela världen möts.  
 
Vårdcentralen har en specialistmottagning för diabetes och astma-KOL, distriktssköterskemottagning, BVC och ett psykosocialt team som består av psykologer och kurator. Valsta är en av landstingets sex asylvårdcentraler, vilket innebär att vi utför hälsoundersökningar för asylsökande samt har en sjukvårdsmottagning på Migrationsverkets Förvar som ligger i Märsta.  
 
Vi söker nu en ny verksamhetschef och söker dig som har erfarenhet av att leda inom primärvården och som vill behålla den nära patientkontakten och arbeta kliniskt till viss del. Du ska vara intresserad av att driva utvecklingsfrågor tillsammans med oss och ha ett holistiskt patientperspektiv. Som verksamhetschef har du stor möjlighet att kunna vara med och utveckla verksamheten samt framtidens primärvård.  
 
Valsta vårdcentral är en verksamhet inom Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) som är en del av Stockholms läns landsting. Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård nära patienten i samverkan med andra vårdgivare och aktörer. SLSO:s verksamhet omfattar bland annat primärvård, psykiatri, habilitering och geriatrik. Vi är ca 11 700 medarbetare och har ca 600 vårdenheter. Läs mer om SLSO på www.slso.sll.se.  
 
Om tjänsten:  
Leda verksamheten utifrån uppdraget. Som verksamhetschef har du ett övergripande ansvar för hela resultatenheten inklusive ekonomi, personal, miljö och arbetsmiljö. Du ska fortsatt stödja och utveckla vår grundläggande syn på värdet av en bred allmänmedicinsk modell. Vi ser gärna att du har ett coachande och situationsanpassat ledarskap.  
 
Kliniskt arbete ingår i tjänsten.  
 
Inom SLSO finns stora möjligheter till kompetensutveckling och du kommer att ingå i ledningsgrupp tillsammans med andra verksamhetschefer i området.  
 
Anställningsform:  
Tillsvidareanställning i grundbefattning. Tidsbegränsat förordnande som verksamhetschef.  
 
Om dig:  
Vi söker dig som har:  
* erfarenhet av att leda i en politisk styrd organisation  
* goda ledaregenskaper och kan stimulera till utveckling av verksamheten  
* helhetssyn, är lyhörd, tydlig och kan fatta beslut  
* förmåga att skapa ett öppet arbetsklimat som utgör grund för delaktighet och engagemang  
 
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.  
 
Information om tjänsten lämnas av:  
Bitr. verksamhetsområdeschef Helena Josefsson  
tel:08-123 400 52  
 
Fackliga företrädare:  
Kommunal Ewa Hernqvist, tel:08-123 404 62  
SACO Aina Blom, tel:070-7630129  
Vision Ola Tellner, tel: 08-123 404 81  
Vårdförbundet Elisabeth Lindgren, tel:08-123 404 88

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version