merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Biträdande avdelningschef, Kvinnokliniken, CFOG Umeå

Vi bygger en god hälsa och en bra livsmiljö i Västerbotten - vill du vara med och göra skillnad? Vårt huvuduppdrag är hälso- och sjukvård, tandvård, habilitering, rehabilitering och folkhälsoarbete. Landstinget ansvarar också för den högspecialiserade sjukvården inom norra sjukvårdsregionen samt för forskning, utbildning och utveckling. "Ständigt bättre – Patienten alltid först!" är vår värdegrund och kompass när vi dagligen arbetar för en rättvis välfärd.

Centrum för obstetrik och gynekologi Västerbotten är länsorganisation för kvinnosjukvården sedan 170101 och länets tre från sjukhusen i Umeå, Skellefteå och Lycksele ingår i centrumet.

Enheten i Umeå består av specialistmödravård, förlossning, BB, BB-hemvård, gynekologisk mottagning och vårdavdelning med ca 160 medarbetare. Som universitetssjukhus och regionsjukhus behandlar/opererar vi majoriteten av regionens tumörfall. Vi är regionalt centra för ovarial cancer behandling och hi har ett väl inarbetat samarbete med gynonkologen, cancercentrum och IVF-kliniken.
Som universitetssjukhus och regionsjukhus för hela norra sjukvårdsregionen tar vi förutom alla med normal graviditet även emot kvinnor med komplikationer från graviditetsvecka 22. Vi har ca 1850 förlossningar/ år.

Vi kan erbjuda dig ett intressant arbete med många trevliga arbetskamrater i nya, trivsamma lokaler.ARBETSUPPGIFTER
Du har ansvar för ca 35 medarbetare som du även möter i medarbetarsamtal, lönedialog och eventuella rehabiliteringsprocesser. I din roll ansvarar du för patientsäkerhetssamordningen inom Umeå-enheten. Du har även ansvar för introduktionsprogram och uppföljning av nya medarbetare samt planering för internutbildning. Tillsammans med övriga avdelningschefer och ytterligare biträdande avdelningschef har du att samordna verksamheten inom enheten och länet.
Du är direkt underställd biträdande verksamhetschef.


KVALIFIKATIONER
Arbetet som biträdande avdelningschef ställer höga krav på din förmåga att samarbeta med kollegor och medarbetare. Du har också en förmåga att planera och organisera verksamheten på ett strukturerat sätt. Det är av vikt att du har ett värdeskapande förhållningssätt och har förmåga att se på många frågor ur ett brett perspektiv.
Som biträdande avdelningschef behöver du vara självständig och kunna driva processer framåt.
Erfarenhet av patientsäkerhetsarbete/ledarskap är meriterande.

Förutom ovan förväntas att du:
- Är tydlig, lyhörd och engagerad i ditt ledarskap
- Har förmåga att via dialog med medarbetarna formulera visioner, tydliggöra syftet med verksamheten, sätta upp mål och därigenom skapa engagemang och resultat
- Har förmåga att aktivt verka utifrån landstingets värdegrund.
- Har helhetssyn och kan skapa goda relationer och bra förutsättningar för ett gott samarbete inom och utanför verksamheten.
- Har gedigen kunskap om dagens utvecklingsintensiva sjukvård och förmåga att leda en kvalificerad kunskapsorganisation genom olika förändringsprocesser
- Kan medverka till att stärka länsklinikens ställning regionalt och nationellt
- Har förståelse för såväl länsdelssjukhusens som universitetssjukhusets särskilda uppdrag och förutsättningar och kan stimulera medarbetare till klinisk forskning, utbildning och utvecklingsarbete

Uppdraget som biträdande avdelningschef är tidsbegränsat, vanligtvis 3 år. Förordnandet kombineras med en tillsvidareanställning inom ditt kompetensområde. För läkare gäller tillsvidareanställning som specialistläkare/överläkare (LUS). Nivåplacering beroende på den sökandes kompetens föregås av sedvanligt tillsättningsförfarande.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version