merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Verksamhetsutvecklare / Platschef till Unicare Apladalen i Värnamo

Arbetsgivaren
Unicare Sverige AB driver vårdcentraler som innehåller allmänspecialistmottagning, distriktssköterskemottagning, diabetes- och astma-/kolmottagning, mottagning för psykisk ohälsa, barnavårdscentral, mödravårdscentral och rehabilitering på tio vårdenheter.

Vårdenheterna ligger i södra och mellersta Sverige; Arvika, Borlänge, Götene, Mariestad, Skövde, Strängnäs, Vetlanda, Visby, Värnamo och Växjö. Verksamheten omfattar idag ca 84 000 listade patienter och ca 250 medarbetare. Personalgruppen är stabil, har hög kompetens och serviceanda vilket bidrar såväl till nöjda patienter som till arbetsglädje för medarbetarna. Företaget värnar om kvalitet, kontinuitet, ett gott bemötande och god tillgänglighet. Ständig verksamhetsutveckling är en självklarhet likväl som att verksamheten uppfyller respektive landstings primärvårdsuppdrag. Unicare är en av de största privata hälsoaktörerna i Norge. Företaget grundades 2008, har idag ca 2 500 medarbetare totalt och ägs av ledningen tillsammans med externa investerare. Läs gärna mer på www.unicare.nu.

I samarbete med BRA HR rekryterar nu företaget en Verksamhetsutvecklare / Platschef med ansvar för verksamheten på vårdcentralen i Värnamo.
Ansvar och arbetsuppgifter
Tjänsten innebär att du har det övergripande ansvaret för verksamheten. Du ansvarar  som representant för vårdgivaren Unicare, för att patienternas behov av trygghet, kontinuitet, samordning och säkerhet i vården tillgodoses och att verksamheten i övrigt bedrivs i enlighet med det författningsreglerade ansvaret. Du har fullt ekonomiskt ansvar samt verksamhets- och personalansvar inklusive arbetsmiljöansvar. Direktrapporterande är läkare, sjuksköterskor och enhetschef. Övriga personalgrupper rapporterar till enhetschefen på vårdcentralen.

En av dina viktigaste uppgifter är att i en konkurrensutsatt verksamhet, leda och driva vårdcentralen på ett effektivt och ekonomiskt sätt som möjliggör utveckling. Du förväntas skapa en god arbetsmiljö där ständiga förbättringar är en självklar del av arbetet för att verksamheten ska vara konkurrenskraftig vad gäller att behålla och rekrytera medarbetare samt öka antalet listade patienter.

Tjänsten är direkt underställd VD för Unicare Sverige AB och du ingår i den lokala ledningsgruppen.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som är erfaren ledare med en akademisk examen inom lämpligt område för tjänsten. Har du en bakgrund inom vården med likvärdigt ansvar och uppgifter är det meriterande men inte något krav.

Du har gedigen erfarenhet och intresse för affärsutveckling och ekonomisk rapportering/analys samtidigt som du brinner för ledarskaps- och medarbetarskapsfrågor.

Företaget är inne i en omställningsfas där den digitala utvecklingen går snabbt och starkt framåt. Vi värdesätter därför intresse för, kunskap om och kreativt tänkande kring detta område. Du är en van användare av IT-system rent generellt.

Din personlighet
Utöver dina formella meriter kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas och passa för tjänsten tror vi att du beskrivs som en person som är såväl affärsmannamässig, analytisk och en orädd ledare som att du är serviceinriktad och en nyfiken människokännare.

Villkor och rekryteringsprocess
Tjänsten är på heltid och arbetsplatsen ligger centralt i Värnamo. Vi kommer att ta del av ansökningar löpande och ber dig därför söka så snart som möjligt om du känner att tjänsten är intressant och att det är dig vi beskriver ovan.Välkommen!

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version