merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Personalkonsult

Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge.

I alla våra förskolor och skolor pågår ett arbete med en gemensam pedagogisk plattform. Barn och elever ska mötas av samma syn på pedagogiskt ledarskap och lärande, oavsett hur gamla de är eller var i kommunen de bor. Plattformen grundar sig i forskning och beprövad erfarenhet eftersom vi alltid strävar efter att arbeta med det som ger resultat.

Vi söker dig som vill vara en förebild och bidra till en hållbar samhällsutveckling. Du är öppen och välkomnande i mötet med andra, har mod att tänka nytt och drivkraft att omsätta tankarna till handling.

Läs mer om vår pedagogiska plattform på http://www.pedagoghuddinge.se/projekt-och-utveckling/pedagogisk-plattform/

Enhetsbeskrivning:
Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar 3 600 medarbetare och 170 chefer inom förskola, grundskola och gymnasieskola och vuxenutbildning. Förskola och skola ska ge alla barn och elever förutsättningar att nå de nationella kunskapsmålen.

Personalavdelningen är en del av barn- och utbildningsförvaltningen och består av personalchef, fem personalkonsulter och fyra personalassistenter. Personalavdelningens uppdrag är att ge ett brett stöd till förvaltningens chefer inom personalområdet, såväl operativt, konsultativt som strategiskt. Vi utgår från vårt förvaltningskontor som ligger 20 minuters promenad från Huddinge pendeltågsstation

-

Om arbetet:
En av våra kollegor går på föräldraledighet i vår så vi behöver dig som vill jobba med oss i ett år med möjlighet till förlängning.
Vi söker dig som vill arbeta brett med personalfrågor i en växande verksamhet med barn och utbildning i fokus.
I ditt uppdrag som personalkonsult arbetar du nära verksamheten och ger ett dagligt stöd till "dina chefer" inom områdena kompetensförsörjning, organisationsutveckling, arbetsmiljö, rehabilitering, lönesättning och arbetsrätt. Du arbetar konsultativt och självständigt i processer och med enskilda ärenden.
Du har också ansvar för ett par förvaltningsövergripande uppdrag inom personalområdet. Kopplat till denna tjänst är förvaltningens introduktionsprocess och arbete med karriärtjänster och lärarlönelyftet. Beroende på din profil, som sökande, kan detta vara föremål för justering.
I din roll är du arbetsgivarrepresentant och medverkar till en god samverkan med de fackliga organisationerna.

Din profil:
Du har 5 års erfarenhet eller mer från brett konsultativt personalarbete.
Du har genomgått personal- och organisationsteoriprogrammet 120p eller motsvarande utbildning.
Du har goda kunskaper i tal och skrift på svenska. Du har god datorvana och goda kunskaper i Office paketet.

Det är meriterande om du har erfarenhet från personalarbete inom skolans värld och/ eller kommunal sektor.
Det är meriterande om du har licens i Assesios tester, MAP och Matrigma.

Som person är du strukturerad, drivande, resultatinriktad och kan hålla flera processer igång samtidigt. Du har ett proaktivt, lösningsfokuserat arbetssätt och trivs att arbeta såväl självständigt som i team. Du är också modig, trygg, stabil och har ett lyhört förhållningssätt i kommunikation med andra.

Förmåner
För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag är du som medarbetare i Huddinge kommun det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta din vardag. http://www.huddinge.se/formaner
Facklig kontaktperson
För facklig kontaktperson för tjänsten se http://www.huddinge.se/kontaktpersonerfack

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version