merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Administratör till Kulturskolan, Örgryte-Härlanda

Vill du ha ett jobb där du kan göra skillnad i människors liv - på riktigt? Hos oss i Örgryte-Härlanda spelar du en viktig roll för att ge våra invånare ett gott liv. Med vårt engagemang och kompetens gör vi det bästa för göteborgarna och bidrar till att Örgryte-Härlanda upplevs som ett attraktivt område att leva, bo och arbeta i. Vi har idag 3 500 anställda som alla ger service, stöd och omsorg på olika sätt. Välkommen till en arbetsplats där vi samarbetar för dem vi är till för.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu dig som vill arbeta som administratör hos oss på Kulturskolan. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 100%. På Kulturskolan finns för elever som vill lära sig uttrycksformer som teater, bild och form, dans, musik, sång och mycket annat. Vi erbjuder alla grundskole- och gymnasieelever boende i Örgryte-Härlanda ett stort utbud av olika kulturella fritidsaktiviteter.

Som administratör hos oss kommer du att bemanna vår expedition och i första hand vara ett stöd för organisationens medarbetare och chefer. I ditt ansvar ligger dessutom:

• Skolans elev-, personal- och
ekonomiadministration
• Vikarieanskaffning
• Fakturahantering, inköp och beställningar
• Svara på allmänhetens frågor på telefon och
mail
• Organisera och administrera lokalfrågor så
som inhyrning, larmrutiner, städ, flytt och
byte av lokaler
• Viss kommunikation via hemsida, veckobrev
till personal, presentationer, affischer och
meddelanden till allmänheten
• Uppdatera Kulturskolans elevregister, den
digitala kurskatalogen samt arkivet

Som administratör hos oss ingår du i den administrativa planeringsgruppen och bidrar till att utveckla verksamhetens administrativa och praktiska rutiner. Sist men inte minst kommer du också att få möjligheten att koordinera det praktiska kring planeringsdagar, studiedagar, projekt och evenemang.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med gymnasieutbildning inom administration eller inriktning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Har du dessutom eftergymnasial utbildning inom lämpligt område är det mycket meriterande.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av administrativt arbete som exempelvis personalrapportering, fakturahantering eller inköp. Erfarenhet av marknadsföring och bildbehandling är meriterande. Tjänsten kräver att du har goda IT-kunskaper och vana att arbeta i administrativa system samt Office-paketet. Vi använder systemen Winst, Personec, Office 365, Hjärntorget och Indesign, är du förtrogen med dessa är det meriterande för tjänsten. Du uttrycker dig väl i tal och skrift och tar enkelt till dig manualer och riktlinjer.

Vi söker dig som är serviceinriktad och har vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Vi ser även att du tar ansvar för dina arbetsuppgifter på ett självständigt sätt och slutför projekt inom uppsatta tidsramar. Då du i din roll som administratör ofta kommer i kontakt med medborgare och kollegor är det viktigt att du har ett gott bemötande med ett öppet och positivt förhållningssätt gentemot andra. Du arbetar strukturerat och effektivt och upprättar tydliga mål för dina och verksamhetens aktiviteter som du ser till fullföljs.

Vi erbjuder dig ett varierande och stimulerande arbete där du kan utvecklas i rollen som administratör!

Vi hoppas att vi har väckt ditt intresse - Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
I Örgryte-Härlanda arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Som anställd erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag och cykelförmån. Vårt geografiska läge innebär goda kommunikationer och närhet till både Göteborgs centrum och vackra grönområden.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt rekryteringssystem Visma Recruit. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker. Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster då Göteborgs Stad har upphandlade avtal.

Vi vill ta tillvara de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning tillför verksamheten.

Med hänvisning till lagarna som reglerar registerkontroll så måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version