merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

In-House Full-Stack utvecklare för Industriell IoT till Crosser

Om Bravura:

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.

Om kunden:

Crosser är ett startup-bolag med styrkan i en erfaren och kompetent ledningsgrupp och med en beprövad mjukvara. Crosser har ett stort försprång på en marknad inom Internet of Things (IoT) som exploderar just nu. Marknaden är den största tillväxtmarknaden inom IT någonsin. Crosser satsar internationellt och är idag en av 5-7 aktörer globalt. Mjukvaran är testad och utvecklad sedan 2009 och började användas av kund 2012. Crossers produkt knyter samman och optimerar data strömmar för alla typer av IoT system. Fokus är tillverkande industrier och större företag, Crosser kan användas inom alla branscher, tex. för att koppla upp smarta städer och produkter. Idag finns programvaran i pappersmassamaskiner, i kaffekvarnar, logistiksystem och inom flygsäkerhet bland mycket annat.

Visionen är att vara 40 medarbetare inom 4 år. Idag arbetar 4 medarbetare i Sundsvall, 3 i Sthlm och företaget har säljkontor i både Sydney och Boulder.

https://www.crossertech.com/

Arbetsuppgifter:

Som utvecklare på Crosser Technologies jobbar du med en unik produkt inom industriell IoT som kopplar samman maskiner/produkter till internet där du arbetar hela vägen från hårdvara till molntjänst med tyngdpunkten i back-end utveckling. Du utvecklar Crossers egna mjukvara där du utgår från Microsoft .NET Core men också kommer att stöta på andra miljöer och programmeringsspråk då mjukvaran ska integreras med andra mycket varierade hårdvaror, mjukvaror och plattformar. Tillsammans med Crossers core-team utvecklar Du företagets egna produkter - Edge Node och Edge Integrator - där du arbetar brett med både funktionalitet, nya verktyg och användningsområden.

Ni arbetar agilt i nya lokaler i Grönborg (Miun).

Profil:

• Gedigen erfarenhet av full-stack systemutveckling. • Erfarenhet av att designa utvecklingslösningar i minst en molnplattform (Azure, AWS, Google Cloud eller OpenStack)
• Erfarenhet av industriell programmering är meriterande. • Eftergymnasial utbildning inom IT är meriterande, tyngden ligger på praktisk kompetens inom systemutveckling.
• Erfarenhet av front-end ramverk som Vue, Angular, React eller Ember är meriterande.
• Du är kommunikativt stark i tal och skrift i antingen svenska eller engelska

Som person har du ett genuint intresse för systemutveckling och ny teknik. Du är flexibel och vetgirig då du ständigt behöver sätta dig in i olika områden och hantera problemlösning på bred front. Du har erfarenhet som ger dig en bra grund att stå på för att kunna driva ditt arbete framåt. Miljön är öppen och kommunikationen är rak i en platt organisation så din förmåga att bidra till lösningar och utvecklingsdiskussioner är högt värderad i teamet. Du gillar att samarbeta och bygga något i grupp där din insats gör skillnad för verksamhetens framtida expansion internationellt.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Sundsvall, Grönborg.
Lön: Fast lön enligt överenskommelse
Kontakt: jenny.persson@bravura.se


Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: IT, systemutvecklare, utvecklare, utveckling, system developer, IoT, internet of things, inhouse, mjukvara, Sundsvall, Västernorrland, C, C#, C++, java, Azure, Angular, react, Ember Microsoft, Linux, Unix, Crosser Technologies

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version