merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Kundsupportmedarbetare i Helsingborg

Har du ett brinnande intresse i att överträffa kundens förväntningar? Är du en positiv och handlingskraftig person som är van vid att arbeta effektivt med dator som redskap? Letar du efter en ny utmaning där du får möjligheten att växa och utvecklas? Då har vi möjligheten för dig!

För vår kunds räkning söker vi nu en positiv och serviceminded kundsupportmedarbetare med en god datorvana.
Du får möjligheten att bli en del av ett ungt och modernt företag i tillväxt med drivna och engagerade kollegor på deras kontor i Helsingborg.

Företagspresentation
TEMP-TEAM är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och har i över 35 år framgångsrikt rekryterat medarbetare till såväl börsnoterade företag som mindre verksamheter. Vi är en del av en internationell koncern och tillsätter tjänster både inom kollektiv- och tjänstemannasektorn. Läs gärna mer om oss på www.temp-team.se

Tjänstebeskrivning
Som kundsupportmedarbetare är du den som skall ge kunderna ett positivt och engagerat bemötande. Du bemöter kunder via mail och hjälper dem att snabbt få svar på sina frågor gällande beställningar och produkter. Som kundsupportmedarbetare ger du kunderna erbjudande och tar initativ till merförsäljning. Tjänsten innefattar varierande arbetstider. Arbetstider är dagtid 8-16.30 men även var 6:e helg och var 3:e vecka kväll fram till klockan 19.00.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är positiv, engagerad, noggrann och är van vid att arbeta i ett högt tempo. Vidare trivs du i en roll med mycket kundkontakt och har en god administrativ ådra och är effektiv i ditt arbetssätt. Har du tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom service och/eller försäljning ses detta som meriterande. Viktigaste är dock att du har den rätta inställningen och brinner för att erbjuda dina kunder bästa möjliga service. Du har fullgjord gymnasieutbildning. Du kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.

Ansökan
Låter detta som en tjänst som skulle passa dig? Då vill vi att du söker tjänsten via länken nedan. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jenny Pettersson eller Sara Landgren på telefon 040 611 07 70

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version