merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Enhetschef till Kaggeledsbackens BmSS för döva, Örgryte-Härlanda

Vill du ha ett jobb där du kan göra skillnad i människors liv - på riktigt? Hos oss i Örgryte-Härlanda spelar du en viktig roll för att ge våra invånare ett gott liv. Med vårt engagemang och kompetens gör vi det bästa för göteborgarna och bidrar till att Örgryte-Härlanda upplevs som ett attraktivt område att leva, bo och arbeta i. Vi har idag 3 500 anställda som alla ger service, stöd och omsorg på olika sätt.

Välkommen till en arbetsplats där vi samarbetar för dem vi är till för.

ARBETSUPPGIFTER
Välkommen till oss i område Boende och personligt stöd! Vi söker nu en enhetschef till Kaggeledsbackens BmSS (Boende med Särskild Service) som är en del inom område Boende och personligt stöd. Kaggeledsbackens BmSS är ett boende med särskild service för döva och vi söker dig som vill fortsätta utveckla vår verksamhet med fokus på dem vi är till för. I tjänsten ingår för närvarande även ansvar för hemtjänst för döva vilket kan komma att förändras beroende på hur hemtjänst för målgruppen kommer att organiseras framöver.

Våra brukare har intellektuella, psykiska och/eller fysiska funktionsnedsättningar och förstaspråket på verksamheten är teckenspråk. Syftet med vår verksamhet är att ge våra brukare pedagogiskt och praktiskt stöd i vardagen, efter deras individuella förutsättningar. Arbetsgruppen består av stödpedagoger samt stödassistenter och några av personalen är själva döva eller har hörselnedsättning.

Som enhetschef har du stora möjligheter att påverka vår verksamhet, då en av dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att driva processinriktat förbättringsarbete inom verksamheten. Du har ansvar för personal, ekonomi, budget och arbetsmiljö. Du ingår även i ledningsgruppen tillsammans med övriga enhetschefer inom verksamhetsområdet och områdeschef. Vi har en välfungerande ledningsgrupp där det kollegiala samarbetet är väl upparbetat och till stöd i ditt arbete finns även metodutvecklare, personal-, ekonomi-, administrationsenheter samt övriga specialistfunktioner.

Ditt uppdrag är att skapa en dynamisk och god arbetsmiljö som präglas av ett synligt och personligt ledarskap. Du skapar en gemensam vision för utveckling av verksamheten samtidigt som du tillvaratar och utvecklar medarbetarnas kompetens samt engagemang.


KVALIFIKATIONER
För tjänsten söker vi dig som har högskoleexamen inom relevant område, exempelvis sociala omsorgsprogrammet, socionomprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. För att lyckas som enhetschef hos oss har du chefserfarenhet som omfattar personal-, ekonomi- och budgetansvar, är erfarenheten dessutom inom verksamhetsområdet är det en fördel. I din tidigare chefsroll har du varit del i ledningsgrupp och du har även erfarenhet av utvecklingsarbete. Vi ser gärna att du är väl förtrogen med lagar och förordningar inom verksamhetsområdet och kan tillämpa dessa. Kunskap inom tecken som stöd är meriterande för tjänsten.

I rollen som enhetschef motiveras du av tydligt definierade mål och har förmågan att kommunicera dem i organisationen på ett tydligt sätt. Du tar initiativ till utveckling och ser till att arbetet går framåt genom att ta ansvar för åtgärder, projekt och resurser samtidigt som du ser till att uppsatta mål nås. Genom att fördela arbetet, delegera uppgifter och sätta upp konkreta delmål, ser du till att medarbetarnas kompetens tillvaratas. Som chef uppmuntrar du till delaktighet och motiverar dina medarbetare samt ger dem råd, stöd och möjligheter till utveckling.

I din ledarroll är du öppen och tillmötesgående i ditt förhållande till andra där du visar respekt, hänsyn och omtanke. Du skapar goda relationer och bygger nätverk med personer på alla nivåer, i den egna organisationen såväl som utanför. Genom att visa intresse för andra hittar du möjligheter till relevanta samarbeten och söker aktivt efter andras synpunkter samt är mottaglig för dem.

Låter det här som en tjänst för dig? Välkommen med din ansökan idag!


ÖVRIGT
I Örgryte-Härlanda arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Som anställd erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag och cykelförmån. Vårt geografiska läge innebär goda kommunikationer och närhet till både Göteborgs centrum och vackra grönområden.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt rekryteringssystem Visma Recruit. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker. Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster då Göteborgs Stad har upphandlade avtal.

Vi vill ta tillvara de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning tillför verksamheten.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version