merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Söker du nya utmaningar inom registratur?

Poolia söker för en myndighets räkning en registrator. Som registrator kommer du att tillhöra den administrativa enheten på myndigheten och få arbeta i en bredare roll som registrator. För att bli framgångsrik i rollen har du en registratorutbildning eller längre erfarenhet från en liknande tjänst. Rollen passar dig som brinner för ordning och reda samtidigt som du uppskattar sociala kontaktytor både internt och externt. Det är ett konsultuppdrag med start i mitten av januari som kommer att pågå som kortast till mitten av maj. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter
Som registrator kommer du att tillhöra myndighetens administrativa enhet. Du kommer att arbeta i en bredare roll där du bland annat kommer att hantera:
• Öppning av inkommande post
• Diarieföra och scanna in myndighetens handlingar
• Arkivera handlingar och söka fram handlingar enligt upprättad arkivförteckning
• Ta emot och besvara samtal och mail från allmänheten
• Ta fram ärendestatistik
• Ta fram handlingar i ärenden som efterfrågas och säkerställa att de sekretess granskas inför utlämnandet
• Stödja myndighetens interna medarbetare i frågor gällande registrering och arkivering
• Delta i övrigt förekommande administrativa uppgifter på enheten

Önskad bakgrund
Vi söker dig som har en avslutad registratorutbildning och erfarenhet från administrativt arbete i offentlig sektor. Alternativt har du minst tre års arbetslivserfarenhet som registrator. Vi ser att du har goda kunskaper i MS Office, framförallt Word och Outlook. Dessutom har du erfarenhet från att arbeta i ett dokument- och ärendehanteringssystem, då särskilt W3D3 och Platina är meriterande. Du har vidare god kännedom om lagar och förordningar som styr offentlig verksamhet och registratorsfunktionen såsom exempelvis förvaltningslagen och arkivlagen. Som person brinner du för ordning och reda, du är dessutom noggrann och strukturerad. Då du har både externa och interna kontaktytor ser vi även att du är servicesinnad och har en god samarbetsförmåga. Du kan med enkelhet växla mellan arbetsuppgifter med olika svårighetsgrad och arbetar väl självständigt.
Förmåner
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Om Poolia
Liksom du är vi på Poolia specialister inom Administrativa tjänster, många av oss med egen erfarenhet av att arbeta i dessa roller. Vi är nämligen övertygade om att en av hörnstenarna för att göra ett riktigt bra arbete är engagemang och intresse för sitt område. Våra kunder återfinns inom bland annat små och stora företag, organisationer och myndigheter. Vi har erfarenhet av tillsättningar till både privat och offentlig sektor.

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version