merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Verksamhetschef för förskoleverksamheten

Lund är en kommun präglad av kunskap, innovation och nytänkande. Staden lockar människor som vill förändra världen. I Lunds kommun arbetar drygt 9 000 personer med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra 121 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss.

På kommunkontoret, som är kommunstyrelsens förvaltning, arbetar cirka 200 medarbetare med att stödja politiska nämnder och förvaltningar i kommunen. Inom kommunkontoret finns kommungemensamma funktioner som HR, ekonomi, kommunikation, IT, strategisk utveckling och näringsliv.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du vara med och göra skillnad - på riktigt? Vi behöver dig, du som kan axla rollen som verksamchef för förskolan och bygga upp Lunds kommuns nya barn- och skolförvaltning. Vi har höga ambitioner och arbetar för att leva upp till Lunds kommuns nya vision: Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet.

Vi söker nu en HR- chef, en ekonomichef och en verksamhetschef för förskolan som tillsammans med skoldirektören och verksamhetschefen för grundskolan ska leda den nya barn- och skolförvaltningen.

Ditt uppdrag som verksamhetschef för förskolan är att vara drivande i att skapa en utmanande, likvärdig och trygg arbetsmiljö för våra barn och medarbetare. Initialt kommer du ha mycket fokus på att utveckla och skapa förutsättningar för den nya organisationen och med att tydliggöra förskolechefernas uppdrag.

Jämte ett helhetsansvar för barn- och skolförvaltningen har du det övergripande ansvaret för förskoleverksamheten och dess styrning, utveckling, ekonomi, personal, kvalitet och resultat. Du ingår i förvaltningens ledningsgrupp och rapporterar till skoldirektören.

Du är en god ambassadör för barn- och skolförvaltningen och verkar särskilt för att alla förskolor är attraktiva för barn och vårdnadshavare samt att våra arbetsplatser är kända för att ge de allra bästa förutsättningarna för det pedagogiska uppdraget och ledarskapet.


KVALIFIKATIONER
• Har för uppdraget relevant högskoleexamen
• Minst 5 års erfarenhet från kvalificerat arbete i offentlig verksamhet
• Erfarenhet från att vara chef eller ledare över chefer


Personlighet
• Har en god analytisk förmåga och har lätt för att se helheter och komplexa samband
• Har en stark vilja att skapa goda relationer
• Har en god förmåga att skapa engagemang och delaktighet
• Har en god förmåga att driva utveckling av arbetssätt och processer
• Har en god förmåga att arbeta i vardagen med långsiktiga mål framför ögonen
• Har ett ledarskap som präglas av öppenhet, respekt och ansvar


ÖVRIGT
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version