merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Dispatcher / Koordinator

Om Bravura:

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.

Om kunden:

Företaget grundades 1999 och har sedan starten arbetat med drift, hosting och molnlösningar. Deras vision är stressfri IT där de levererar marknadens senaste teknologi till ett fast pris per användare per månad. De har över 100 medarbetare, 8 egna datacenters, svensk lokal support 24/7 och tar ett stort miljöansvar.

Arbetsuppgifter:

Du kommer att vara ansvarig för den löpande hanteringen av ärenden som delegerats tekniker som tillhör gruppen. Du kommer att ha en koordinerande roll där du eskalerar och prioriterar alla ärenden som ligger inom Dipspatcherns kö. Att aktivt bidra till ett kontinuerligt förbättringsarbete kring dispatcher funktionen är ytterligare en viktig del i tjänsten.

Profil:

• Eftergymnasial IT utbildning
• 2 års erfarenhet av att leverera IT tjänster till företag
• Svenska, Engelska


Utöver detta söker vi en person som är prestigelös, socialt kompetent och har ett stort teamfokus. För att trivas och passa in så är du även ansvarstagande, flexibel och har en stor servicekänsla.

Övrig information:

Start: Enligt ÖK
Plats: Landskrona
Lön: Enligt ÖK.

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: dispatcher, IT, koordinator, ITkoordinator, nätverk, VMware, brandväggar, Citrix, SCCM, Active Directory

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version