merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Registrator till myndighet i särklass

Registrator till myndighet i särklass
Trivs du med struktur, ordning och reda men också med att arbeta på en myndighet utöver det vanliga? Vi på Randstad har nu ett spännande uppdrag på just en sådan myndighet. I korridorerna har du mestadels kollegor inom ekonomi, juridik och handläggning. Snart hoppas vi också ha dig. Välkommen med din ansökan!

Omfattning: Heltid, start mitten på januari och fram till mitten på maj 2018. Möjlighet till förlängning.

Arbetsbeskrivning:

Hit kommer du till en myndighet som ligger i Solna som består av ett par hundra anställda som mestadels består av ekonomer, handläggare och jurister.

Dina arbetsuppgifter:

• Öppna inkommande post, diarieföra och scanna myndighetens handlingar, arkivera och återsöka handlingar enligt upprättad arkivförteckning och hålla övriga handlingar ordnande.
• Besvara telefonsamtal och mail från allmänheten, stödja myndighetens medarbetare i interna frågor gällande registrering och arkivering samt ta fram ärendestatistik.
• Ta fram handlingar i ärenden som efterfrågas och se till att dessa sekretessgranskas inför utlämnande. I övrigt ingår att delta i förekommande arbetsuppgifter på enheten.


Kvalifikationer:

Som registrator så behöver du ha;

• Registratorsutbildning på högskolenivå eller likvärdig utbildning.
Alternativt, minst tre (3) års
arbetslivserfarenhet som registrator.

• Goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt.
• Kunskaper om dokument- och ärendehanteringssystem (exempelvis Public360, W3D3, Platina eller Visual Arkiv m.fl.).
• Kännedom om lagar och förordningar som styr offentlig verksamhet och registrators funktion och ansvar.
• Erfarenhet av administrativt arbete inom offentlig verksamhet.
• Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter på statlig myndighet.

• Erfarenhet av att besvara inkommande frågor angående ärenden från allmänheten (anmälare, journalister och andra parter)

Som person har du god förmåga att ge mycket god service och stöd till medarbetare och allmänheten. Du är noggrann och strukturerad och inger förtroende och har hög integritet. Du arbetar självständigt men har även mycket god samarbetsförmåga. Vidare har du god förmåga att växla mellan olika arbetsuppgifter och svårighetsgrad.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:
Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: 2017-01-07, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Sofia Åhlin | sofia.ahlin@randstad.se [ mailto:sofia.ahlin@randstad.se ] |

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version